2777
2789
عنوان

کسایی که ورزش رزمی کار می‌کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4359 بازدید | 112 پست
اره مسابقات کمیته هم داره چه در سطح شهرستان استان و کشوری فقط مسابقات جهانی نداره که اون باید وارد ...

درباره آیکیدو هم اطلاعاتی دارید؟

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
برو دنبالش تحقیق کن در موردش فیلم ببین  بعد تصمیم بگیر وببین به کدوم بیشتر علاقه داری ولی هرک ...

آره مربی خیلی مهمه...

هوم باید بیشتر تحقیق کنم اصن شاید رفتم چند تا باشگاه تمریناشون ببینم با مربیاشون حرف بزنم ببینم چی میشه 

.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه اینکه نینجوتسو با نینجا رنجر فرق داره؟

همشون یکیه در اصل که هرکی اومد اسمشو درستکاری کرده

شما نینجستو کار کردی تبدیل میشی به یک نینجا

یه سری شعارا هم داریم موقع تمرین

مثلا وقتی که همگی خستن مربی داد میزنه ناامیدیی بقیه داد میزنن مرگ نینجاست

اتحاااددد  باعث قدرت است

کلا حال همه عوض میشه

سلام عزیزم، من چندین ساله کاراته کار میکنم، سبک شتوکان ‌ بنظرم برا یه دختر این سبک مناسبه چون ضربات صورت کنترلیه و چهره‌ت بهم نمیریزه موفقیت زیادی هم میتونی کسب کنی من خودم قهرمان کشور و اروپا و اسیا شدم البته تمرین زیاد لازمه، رقیبای قوی زیاده

الان موندم برم نینجا یا کیک بوکسینگ چون اونم خیلی هیجان داره🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

کیک بوکسینگ زیادی خشنه به درد خانوما نمیخوره

درسته کلاه هم سرته و مشد و لگد سنگین میاد تو صورتت و پوست اعضا صورت خانوما مثل اقایون محکم نیست بنظرم تغییر حالت میده

ولی نینجا خستگی نداره که هر روز فکر کنی مبارزس گستردس حالا اسیب هم داره ولی تو حرکات نمایشی و اکروبات بزنی یا اتفاقای دیگه