2777
2789
عنوان

کسایی که ورزش رزمی کار می‌کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4359 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکواندو خودم دوس دارم ولی بنظرم تو دعوا خیلی کاربرد نداره میدونی میخوام یه ورزش برم که تو دعوا کاربر ...

نینجا رنجر

من میخوام پسرا رو بزارم 

حداقل دفاع شخص رو یاد بگیرن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
آسیب جدی ندیدین تا حالا؟

نه ، مواظبم و سعی میکنم با افراد حرفه ای فایت بدم نه مبتدی چون بلد نیستن خب ، ولی فایت بدم بازم دفاع خودم خوبه 

آسیب ک هست ولی جدی نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

😍😂😂😂 پس این رشته کاملا مناسب خودته😂❤ ایشالا موفق باشی

فدات عزیزم ان شاءالله 

همچنین شما

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
با اجازه استارتر   خیلی دلتنگم  بامن حرف بزنید

بگو میشنوم 🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راجبش خیلی نمیدونم... گیج شدم کلا نمیدونم کدوم رزمیو برم🫠

من کیک بوکس کار میکنم چون با وسیله فایت میدی اسیب زیادی نداره اگه به حرف مربیت گوش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد توی هر ورزشی خودت باید مراقب خودت باشی

اگه خوب دفاع کنی و گارد بگیری مشکلی نیس

🥊
راجبش خیلی نمیدونم... گیج شدم کلا نمیدونم کدوم رزمیو برم🫠

بستگی داره به جایی که میری یادگیری ولی کلا تو کنگ فو خیلی به احترام و قدرت ذهنی توجه میکنن. من میرم کار با ابزار مثل نانچیکو و چاقو و اینا هم یادمون دادن

من کیک بوکس کار میکنم چون با وسیله فایت میدی اسیب زیادی نداره اگه به حرف مربیت گوش کنی هیچ مشکلی پیش ...

میشه راجبش بیشتر توضیح بدی و اینکه با بوکس چه فرقی داره؟

از وقتی رفتی قوی تر شدی ؟

.....

آخه به کی بگم دردمو  به کی خدا  

به خدا