2777
2789
عنوان

کسایی که ورزش رزمی کار می‌کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4356 بازدید | 112 پست
فداتشمم عزیزم بستگی ب خودت داره که چه تمرینایی انجام بدی ولی خوب طی مدت طولانی هیکل و بدن رو محکم و ...

نه خب من دوس دارم برم مسابقات که دعوا کنم😑😂

شما مسابقات رفتی؟

مشکلی با محکم شدن بدن ندارم اتفاقا بهتره سفت شه بدنت قوی میشی منظورم اینه هیکل رو گنده نمیکنه مثلا بازوهات خیلی درشت شن؟

.....

نه عزیزم شرمنده من فقط کیک بوکس کار کردم

دشمنتون شرمنده♥️

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که میگین فرم میگیره مردونه نمیشه؟ ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم آخه واقعا برام مهمه تاثیر منفی ...

نه اصلا حالت مردونه نمیگیره فقط یکم هیکلت رو سفت و به قول خودمون ورزشی میکنه وگرنه اصلا اون جوری نیست که تغیر خیلی زیادی تو هیکل و بدن داشته باشه

نه بابا فدای سرتت💜منم اولش می خواستم شروع کنم انقدررر استرس داشتم که نگو و دقیقا مثل تو فکر می کردم قراره هیکلم مردونه بشه یا آسیب ببینم درکت میکنم هرچی سوال دوس داشتی بپرس ازم گلم

نه خب من دوس دارم برم مسابقات که دعوا کنم😑😂 شما مسابقات رفتی؟ مشکلی با محکم شدن بدن ندارم اتفاقا ...

😂😂😂😂😂دقیقا لذتش به اینه بری مسابقات مدال بیاریی😭😂

آره خیلی زیاد هم شهری هم استانی ولی اون قدر آسیب ندیدم ولی خوب تعریف از خود نباشه حرفه ای بودنمم توی آسیب ندیدنم تاثیر داشت

نه اصلا فقط شکمم و پهلوهام خیلی سفت شدن دستو پاهامم خیلیی محکم شدن و اصلا باهم هماهنگ شدن

عزیزم ورزش رو میتونین از هر سنی شروع کنید و این جوری نیست ک محدودیت سنی داشته الان توی باشگاه ما حتی ...

چه خوب، من قدم بلنده ولی خیلی لاغرم 

اما استقام بدنم بالاست خیلی دوست دارم برم کیک بوکس🥺

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
ممنون گلم❤️ خب اگه بخوام برم چه وسایلی لازمه که بخرم؟

فداتشم خواهش میکنم💜

بستگی به مربیت داره عزیزم بعضی از مربی ها میگن فقط لباس بگیرید و دستکش چیز دیگه ای لازم نیست ولی از من میشنوی جایی برو که بهت بگه تمام وسایل رو بگیری مثل نمیدونم کلاهو لثه گیرو زانو بندو و.....چون کسی ک میگه هیچی نمی خواد بگیری اگه آسیب هم ببینی براش مهم نیست و سعی کن جایی بری ک حرفه ای باشه و آسیب دیدن ندیدن براش مهم باشه و از این مربیای آبکی نباشه حتمااا هم بیمه ورزشی بگیر که یه موقع خدایی نکرده آسیب ببینی باشگاه میپیچونه و گردن نمیگیره ولی اگه بیمه ورزشی داشته باشی خیلی خوبه قشنگ تامینی

فداتشم خواهش میکنم💜 بستگی به مربیت داره عزیزم بعضی از مربی ها میگن فقط لباس بگیرید و دستکش چیز دیگ ...

آره باید یه مربی خوب پیدا کنم....

بازم ممنون گلم خیلی کمک کردی😍❤️

.....

قوی بودن به لاغری نیست اتفاقا افراد چاق استقامت کمتری دارن

اره اتفاقا همه بهم میگن 

مثلا چند روز پیش خودم تخت اتاق بچه ها رو جمع کردم یا مثلا کمد مبل جابه میکنم همه میگن به این لاغری چجوری میتونی واقعا😂😂😂😂

البته پیشنهاد نمیکنم چون کمر درد و... میاره

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
چه خوب، من قدم بلنده ولی خیلی لاغرم  اما استقام بدنم بالاست خیلی دوست دارم برم کیک بوکس🥺

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن چون به چاقی و لاغری نیست اتفاقا هرچی لاغر تر بهتر و حتما پشت گوش ننداز و شروع کن به یاد گرفتن که چند وقت دیگه بیخود حسرت نخوری که چیزی ک دوس داشتی رو دنبال نکردی

من کیک بوکسینگ کار میکنم خیلی دوس دارم

رزمی خیلی خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥