2777
2789
عنوان

دوستای صمیمی بعد از مدت ها دیدم...

109 بازدید | 10 پست

فکر میکردم همو بغل کنیم و کف خون بالا بیاریم 

ولی من با دونفری مواجه شدم که تو ۱۹ سالگی شون بینی و سر تا پاشون عمل بود و از اول تا آخر پز آیفون و... دادند 😂

بچه ها اگه این حقیر نیستند پس چی هستند ؟ :)

و چقدر خوشحالم تایم طلایی زندگیم با افکار و بینش کوچیک اینا خراب نشد

برای اینکه جهان را جای بهتری کنی ،چه میکنی؟!🌤

عزیزم اسم اینا رو نزار دوست اصن دوست فقط دوستای قدیمی

یه دوست از بچگی داشتم الان نزدیک ۲۰ ساله با هم دوستیم همسایه هستیم وگرنه این جدیدا اومدن و رفتن نه زنگی ن چیزی به قول شما قیافه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسم اینا رو نزار دوست اصن دوست فقط دوستای قدیمی یه دوست از بچگی داشتم الان نزدیک ۲۰ ساله با ه ...

عزیزم ما دوستیم از ۱۰ سالگی مون داخل مدرسه شروع شد 

ولی من حتی حاضر نیستم دیگه بینمشون 

بسکه نچسب بودن 

بهتر که نبودی باهاشون

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262
پول داره هرکاری دلش بخواد میکنه

کسی هایی که پز میدن از نظر من وضع مالی خوبی ندارن حتی اگه پولدارم باشن رفتارشون ثروتمندانه نیست

کسی هایی که پز میدن از نظر من وضع مالی خوبی ندارن حتی اگه پولدارم باشن رفتارشون ثروتمندانه نیست

من با قسمت پز دادنش کاری ندارم

اون قسمت که گفتی تو سن 19 سالگی عمل بینی کردن و... بنظرم من ربطی به پز نداره

شما خودت رو در برابر اونا کوچیک دیدی 

من با قسمت پز دادنش کاری ندارم اون قسمت که گفتی تو سن 19 سالگی عمل بینی کردن و... بنظرم من ربطی ...

نه عزیزم من ترجیح میدم وارد چرخه معیوبی که تو ایران راه افتاده که همه دنبال عمل های زیبایی هستند وارد نشم 

و اتفاقا سطح آمال و آرزو هاشون خیلی کوچیک و حقیر دیدیم

در کل همه قابل احترام هستند ولی من دلم نخواست دیگه باهاشون در ارتباط باشم

آره دیدم این مدلی وللش دوست واس چیته اول خدا بعدش خانواده  

دقیقا من به مرور زمان میفهمم و درک میکنم که فقط خانواده مهمه 🤍