2777
2789
عنوان

واسه چی میای نینی سایت؟!

213 بازدید | 24 پست

دلیل خودم : اینجا اعتماد به نفسم بیشتر میشه انقدر که همه مشکلاتشون زیاده من حس خوبی به زندگیم میگیریم و خداروشکر میکنم تقریبا زندگی نرمال و خوبی دارم.

میدونم نامردی و غیر انسانی ولی من صادق ام :)

دلیل شما چیه؟

برای اینکه جهان را جای بهتری کنی ،چه میکنی؟!🌤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمی 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

خودمم کشف نکردم چرا میام

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

استارتر جون ناناعت نشیا ولی همیشه به نظرم اونایی که با مشکلات مردم خداروشکر میکنن که خودشون مشکلو ندارن خیلی عجیبن

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بدبختانه اعتیاد پیدا کردم

چون تو گوشی کاری ندارم و بهش اعتیاد پیدا کردم یهو از سایت سر در میارم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

درددل راستش چندسال اینجام خیلی وقتا بهم ارامش داده 

وهمیشه اولین خبرا روز روازاینجا میشنوم 🤣

کلا اینجا تنها جایی ک میتونم راحت حرف بزنم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
استارتر جون ناناعت نشیا ولی همیشه به نظرم اونایی که با مشکلات مردم خداروشکر میکنن که خودشون مشکلو ند ...

من خودم گفتم که اشتباهه

ولی دست خودم نیست حس خوبی میگیرم که زندگی من همچین چالش هایی نیست 

درددل راستش چندسال اینجام خیلی وقتا بهم ارامش داده  وهمیشه اولین خبرا روز روازاینجا میشنوم 🤣 ...

اره اینجا اجتماعی که داره خیلی خاکی اوکین 

منم خوشم میاد شبیه اینستا و بقیه صفحات مجازی نیست

اینجا آدما بیشتر شبیه واقعیت اشونن

چون نظردیگران بدونم البته مایل به توهین شنیدن نیستم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃