2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 51 پست
همین که دعوا میکنی بدتر بهت شک می‌کنه اگه دوباره گفت شما هم بگو باشه عزیزم واقعا هم من از بگو بخند ز ...

دیگه زده به سیم آخر،میگه باید حذفشون کنی،ولی من نمیتونم🥲

تیکر به وقت سزارین
دیگه زده به سیم آخر،میگه باید حذفشون کنی،ولی من نمیتونم🥲

شوهرتو دوست داری؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار داری میکنی چقد بیکاری 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
شوهرتو دوست داری؟

الان آره،ولی قبلا خیلی عذابم داده،خیلی رفیق باز بود،خیلی شبا تنهام میذاشت،اولویتش من نبودم،الان خیلی عوض شده کلا دور دوستاش خط کشیده،هر چقدر زنگ میزنن بهش منم میگم برو نمیره،چون واقعا می‌ترسه از دستم بده،من آدمی بودم که کلا خیلی با جنس مخالف سرسنگین بودم،وقتی دید با این آقا راحتم احساس خطر کرد

تیکر به وقت سزارین

غرور و عزت نفس شوهرتون جریحه دار شده.

حس ناکافی بودن بهش دست داده و حضور اون پسر در جمع شما اونو تشدید می کنه

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

اسی تنها راهی ک داری اینک بااون اقا سر سنگین باشی اصن یولشکی بهش دراینباره بگو ک ناراحت نشه یا یجوری زفتار کن ک ضایه نباشه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اقاهه رو زن بدین

بهترین فکر همینه ☺️

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

غرور و عزت نفس شوهرتون جریحه دار شده. حس ناکافی بودن بهش دست داده و حضور اون پسر در جمع شما اونو تش ...

بله دقیقا همینه،حس ناکافی بودن میکنه،میگه فقط باید با من حرف بزنی و فقط حالت پیش من خوب باشه

تیکر به وقت سزارین
به خدا که بیکار نیستم

نه با شما نیستم گلم اون که عکس میذاره میگم ریپلی روش زدم ولی چون نوشته نداره کامنتم اومد ببخشید 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
اسی تنها راهی ک داری اینک بااون اقا سر سنگین باشی اصن یولشکی بهش دراینباره بگو ک ناراحت نشه یا یجوری ...

نمیتونم خودمو کوچیک کنم،کلا زیر ذره بینم،برا هر حرکتم بازخواست میشم متاسفانه

تیکر به وقت سزارین
ازدواجی نیست

ی دختر مجرد بیار تو اکیپ ازدواجیش کنین

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

الان آره،ولی قبلا خیلی عذابم داده،خیلی رفیق باز بود،خیلی شبا تنهام میذاشت،اولویتش من نبودم،الان خیلی ...

پس حالا که شوهرت به اشتباهاتش پی برده و داره جبران می‌کنه تو یک اشتباه دیگه رو شروع نکن من نمیگم خدا نکرده شما رفتارت اشتباهه ولی معلومه که شوهرت خیلی دوستت داره می‌ترسه جذب اون آقا بشی یک احساس زودگذر اشتباه زندگیتو به هم بزنه پس با دلش راه بیا یک سرگرمی دیگه برای خودت جور کن سعی کن با خانواده کوچیکت خوش باشی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بعضی‌از‌خانمها‌متاسفانه‌دراین‌جمعهای‌دوستانه‌مخصوصا‌اگردراین‌جمع‌اقاهم‌باشه‌ شوهرش‌را‌به‌خودش‌بدبین‌میکنه‌.چون‌مردها‌غیرت‌دارن‌.واین‌بدبینی‌باعث‌خیانت‌میشه‌وبنیان‌خانواده‌را‌ ازهم‌میپاشه‌.به‌نظرم‌اگرهمسرت‌رواین‌ موضوع‌حساس‌شده‌‌ازاین‌جمع‌ دوستانه‌کناره‌گیری‌کن‌.چون‌داری‌بازندگی‌مشترکت‌بازی‌میکنی‌.