2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 51 پست
یعنی بهم اعتماد نداره؟من میگم گیرم اون آقا واقعا همینطوریه که شوهرم میگه،پس من چی؟پس بهم شک داره دیگ ...

چ ربطی داره 

ما هم وقتی ی رفتار از زنی میبینیم اصا کاری با اعتکادی ک ب شوهرمون داریم نداریم ،فقط میخوایم اون ارتباطه قطع شه تا خیالمون راحت شه 

ب حرف همسرت گوش کن و در مقابلش جبهه نگیر 

تمام زندگی تو اونه...ی عمر باهم پیش اومدین بخاطر یکی ک تازه از راه رسیده و هیچ اهمیت خاصی تو زندگیت نداره زندگیتو خراب نکن گلم 

کاملا ب شوهرت حق دادم الان 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راضی هستی یه زن با همسرت شوخی و بگو بخند شدید کنه حق نداره، اگ ناراحت میشی شما حق نداری

اگه طرفو نشناسم خب ناراحت میشم،ولی این دوستمونه آخه،نباید فرقی داشته باشه؟

تیکر به وقت سزارین

حسادت میکنه و کاملا طبیعیه شما باید سعی کنی یکم با اون آقا سرسنگین تر رفتار کنی سعی کن بیشتر با خانوما باشی 

منم همچین اکیپی داشتم واقعا یکی خیلی باهمه میگفت میخندید خوشم نمیومد ولی پسرای سرسنگینش باهاشون راحت بودم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من این جمع رو بذارم کنار تنها میمونم

عزیزم خودت و شوهرت اوقات بیکاری برید بگردید با بچه هاتون وقت بگذرونید،با متاهلا رفت و امد کنید هرچند این دوره زمونه خیلی باید مراقب معاشرتهامون باشیم شوهرت هم چون بهت علاقه داره روت حساس شده خودتو جای اون بزاری درکش میکنی

این چی بود حالا

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
امروز از صبح تو خونمون دعواست🥲،از اینستامم کلا زد پاکش کرد،برا عید قرار مسافرت داشتیم اونم یا باید ...

عزیز جونم منم کسی تو کرمان ندارم بخاطر شرایط جسمی پسرمم خیلی از نظر اعصاب  بهم ریختم

برنامه میریزم با شوهرم پسرم میریم پارک  یا ی چی درست میکنم میریم گردش سه تایی

باشگاه میرم کلاس ارایشگری رفتم کلاس پته دوزی رفتم  

بنظر من  معاشرت با این گروه کم کن و کم کم فطع کن به دردسر دعوا نمیارزه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

امروز از صبح تو خونمون دعواست🥲،از اینستامم کلا زد پاکش کرد،برا عید قرار مسافرت داشتیم اونم یا باید ...

همین که دعوا میکنی بدتر بهت شک می‌کنه اگه دوباره گفت شما هم بگو باشه عزیزم واقعا هم من از بگو بخند زیادش خوشم نمیاد ولی من حالم با بقیه خوشه روحیه ام خوب شده ولی اگه تو اینطوری دوست داری اصرار نمیکنم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
اگه طرفو نشناسم خب ناراحت میشم،ولی این دوستمونه آخه،نباید فرقی داشته باشه؟

مهم حس نا امنی سما به اون خانمه،شناس نا شناس نداره 

درباره همسرتونم همینطور 

حتما چیزی بوده از سمت اون اقا ک شاید شما متوجه نشدید ک همسرت تا این حد حساس شده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چ ربطی داره  ما هم وقتی ی رفتار از زنی میبینیم اصا کاری با اعتکادی ک ب شوهرمون داریم نداریم ،ف ...

قصه ی ما سر دراز داره🥲🥲،شوهر من یه آدم کاملا بی تفاوت نسبت به من بود،از وقتی که با این گروه دوست شدیم،و کلا این آقا خواهرانه(میدونم براتون سخته درکش) بهم محبت کرد،تازه شوهرم فهمید چقدر باهام بد بوده،خیلی پیشم گریه کرد گفت نمیخوام از دستت بدم،خیلی عوض شده ،کلا یه آدم دیگه شده

ولی چطور بگم اون آقا باعث این تغییر تو زندگی من شده،شاید میترسم اگه اون دیگه تو زندگیم نباشه برم سر نقطه اول 

تیکر به وقت سزارین