2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 51 پست
بله دقیقا همینه،حس ناکافی بودن میکنه،میگه فقط باید با من حرف بزنی و فقط حالت پیش من خوب باشه

یه سوال:

ته ته ذهنتون چه احساسی دارین؟ فکر می کنین استمرار این دوستی اکیپی و حضور اون آقا باعث میشه بیشتر قدرتونو بدونه؟

به همین خاطره که جذابیتش بیشتر شده؟

قضاوت نکردم، سوال پرسیدم 🙏🌹

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

ی دختر مجرد بیار تو اکیپ ازدواجیش کنین

از اونایی که وضعیت مادیش توپه و دورش دختر زیاده،ولی کلا نمیخواد ازدواج کنه،شوهرمم کلا خیلی دوستش داشت،تا زمانی که من وارد این جمع شدم،از اونایی که هر کاری برات میکنه تو دوستی کم نمیذاره،وجود من دوستی شوهرمو هم باهاش کمرنگ کرده

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال: ته ته ذهنتون چه احساسی دارین؟ فکر می کنین استمرار این دوستی اکیپی و حضور اون آقا باعث میشه ...

ته ته ذهنم این آقا واقعا آدم محترمیه،و باعث این تغییر توی زندگی من این آقاس،حقش این نیست که با چشم بد بهش نگاه بشه 

تیکر به وقت سزارین
بعضی‌از‌خانمها‌متاسفانه‌دراین‌جمعهای‌دوستانه‌مخصوصا‌اگردراین‌جمع‌اقاهم‌باشه‌ شوهرش‌را‌به‌خودش‌بدبین‌ ...

من اصلا بعد اونهمه محبتی که نسبت بهمون داشتن خجالت میکشم خودمو بکشم کنار

تیکر به وقت سزارین
پس حالا که شوهرت به اشتباهاتش پی برده و داره جبران می‌کنه تو یک اشتباه دیگه رو شروع نکن من نمیگم خدا ...

آفرین به خانمایی مثل شما که نصیحت خواهرانه می کنن 👏👏👏

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

آفرین به خانمایی مثل شما که نصیحت خواهرانه می کنن 👏👏👏

خواهش میکنم 🙏

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔