2777
2789

همه اش میگه منزوی چرا تو مهمونیا بگو بخند نمیکنی

چرا با دوستات هر هفته بیرون نمیری و...

ولم نمیکنه با حرفاش 

در صورتی که من مدلم اینه 

درونگرام ولی حرفای مامانم اذیتم میکنه 

احساس عقب مونده بودن بهم میده 

انگار که من نمیتونم مثل همسن و سالام همه اش آویزون کافه باشم  ولی من چندشم میشه این رفاقت های فیک و تفریح های پوچ

چطور بهش حالی کنم من مدل لایف استایلم اینه نه اینکه امل و عقب مونده باشم 

برای اینکه جهان را جای بهتری کنی ،چه میکنی؟!🌤

چ عجیب 

حالا اگ میرفتی بیرون

مامانت دوست داشت نری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب والدین سمی رو بخر و تقدیم کن به مامانت

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
یکی میخواد نره بیرون خانواده مجبور میکنن بره  یکی میخواد بره خانواده نمیزارن  رسما تو دی ...

دیونه خونه نیست 

فرهنگ ها متفاوته

مامانم فکر میکنه مثلا من همه اش بیرون از خونه باشم مستقل و بچه پرو میشم 

درصورتی که من دلم میخواد تو خونه بمونم و درسمو بخونم ورزشمو کنم 

منم همینجوری هم درونگرام.. ولی بدبختی اینکه نمی دونم با خودم چندچندم... این بیشتر اذیتم میکنه تا قضا ...

من اصلا علاقه ندارم پامو از خونه بزارم بیرون فقط وقتی مجبور باشم خریدی چیزی دارم 

اونم اکثرا اینترنتی 

ولی مامانم خیلی سوهان روحمه 

اون کافه گردی ها و دوره همی های مسخره بدرد نمیخوره... با اون کارا آدم جلو نمی فته... بیرون فقط باید بری برای کار یا درس مثلا... غیر این همش ضرره... حتی همون خریدکردن هام ضرره... مگه واجب اون.. آخه مامانها هم همینن دیگه...کاری نمیشه کرد.... مستقل شدن هم که سخت شده یه جایی رو آدم اگه بشه برا خودش بگیره عالیه

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....
دیونه خونه نیست  فرهنگ ها متفاوته مامانم فکر میکنه مثلا من همه اش بیرون از خونه باشم مستقل و ...

اینکه آدم درسشو بخونه و ورزش کنه تو خونه عالیه... باز من همش میخوابم اینو اگه مامانت می فهمید چی کار میکرد😂😂😂😂😂

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....