۳تا پسر بودن با حدود۷تا دختر.اون موقع گفتم نمیام چون با خودم گفتم کار درستی نیست با پسرا برم بیرون و..(دوستانم میدونن دلیلم همین بوده)ولی بعد با خودم گفتم تعداد دخترا خیلی بیشتر بوده و پسرهایی که قرار بود بیان هم پسرای بدی نبودن(درس خون و با ادب بودن )و برای همین پشیمون شدم نرفتم.الان نکنه دوستام بگن این چه قدر خودشو محدود میکنه و...تازه بعدش که دوستان برگشته بودن خوابگاه با هم چالش رفته بودن و استوریش هم کرده بودن.این بیشتر از همه منو اذیت کرد که چرا منو صدا نزدن که تو اتاق تنها بودم🥲گفتم ترجیحا مذهبیان بیان چون واقعا برام سوال شده که به نظر شما کار من اشتباه بوده؟اگه دوباره همچین موقعیت و جمعی پیش اومد برم بهتره؟
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
من مذهبی نیستم ولی همیشه به تصمیمی که میگیری افتخار کن ولی به نتیجش فکر کن اگ راضیت میکنه باز انجامشبده و اگر راضی نیستی از نتیجه دیگه انجامش نده زندگی الگوریتم نداره ک از شخص خاصی به جواب چیزی تو زندگیت برسی زندگی تو مختص به خودته بسته به شخصیت فرهنگ تربیت و خانوادت باید تصمیم بگیری
خوشبحالت انقد شلوغه دورت من هیچ دوستی ندارم من بودم با کله میرفتم
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
هیچوقت محدودیت نداشتم از سمت خانواده ولی خودم نرفتم و نمیرم
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
من مذهبی نیستم ولی همیشه به تصمیمی که میگیری افتخار کن ولی به نتیجش فکر کن اگ راضیت میکنه باز انجامش ...
ممنون از راهنماییتون.متاسفانه تو این مورد هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم از تصمیم راضیم یا نه🥲
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
بنظرم بهترین کار رو کردی.اعتماد به نفس داشته باش که از تصمیمت پشیمون نشی.
اینبار سه به هفت بودن.معلوم نیست هر سری اینجوری باشه.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
خوشبحالت انقد شلوغه دورت من هیچ دوستی ندارم من بودم با کله میرفتم
اینا از خوبیای خوابگاهه.در کنار یه سری بدی هایی که متاسفانه داره