2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
پدر و مادر بدبختش از کجا بدونن  خودش که داشت بال درمیاورد مثلا میاد خواستگاریش...🤦‍♀️

😂😂😂به یاد خریت های ۱۶ ۱۷ سالگی خودم افتادم از یک طرف حالت گریه به دستم میده از یک طرف خنده

چقد زن ستیزی به جای اینکه به اون مرد بچه باز و منحرف چیزی بگی به بچه ی ۱۶ ساله که کاملا اینجا قربان ...

زن ستیز؟؟؟؟

بچه ۱۶ساللله ؟

اول صحبتهای اسی رو بخون بعد بیا به من بگو زن ستیز !دخترعه خودش به مرده شماره داده تو خیابون 

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی مریضی یه مرد 34 ساله رو زندگی یه دختر 16 ساله تاثیر گذاشته و من نمیتونم بی تفاوت باشم 

خب اون دختر اگ خودش مشکلی نداشت قبول نمیکرد!

پس بازم ب ما ربط نداره 

ببین ممکنه الان شما پارتنری داشته باشی ک از دید منو دیگران اشتباهه؛ ولی واقعا ب ما مربوط نیست!!!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
کاش سنتو بدونم چون فکنم خیلی ازت بزرگترم  دختری کچشم بسته راهیو انتخاب کنع منتظر نصیحت ۴نفر نی ...

باش تو درست میگی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
متاسفانه موضوع رو اون جور ک گفتم درک نکردی و اونجور ک خواستی دریافت کردی  من تو هزاران موقعیت ...

این قضاوت نیس ی دلیل قانع کننده بگو ک بتونم درک کنم رل زدن ی مرد ۳۴ با ی شونزده ساله درسته 

اما همینو اروم بگی خیلی عالیم میشه چون با لحن تهاجمی گفتی باز خودش یک رفتار اشتباه تلقی میشه و طرف ب ...

ممنونم از تذکرت عزیزم 

درسته شاید چون تو شرایط هم قضاوتگر بودم و هم کسی ک قصاوت شدم، کنترلمو از دست دادمو خیلی عصبانی شدم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
این قضاوت نیس ی دلیل قانع کننده بگو ک بتونم درک کنم رل زدن ی مرد ۳۴ با ی شونزده ساله درسته 

تو اون دخترو میشناسی؟

خب اون دختر اگ خودش مشکلی نداشت قبول نمیکرد! پس بازم ب ما ربط نداره  ببین ممکنه الان شما پارت ...

شاید به شما ربط نداشته باشه ولی من تو این جامعه زندگی میکنم و دلم واسه اون دختر و بی عقلیش میسوزه

در ضمن دو روز دیگه اون دختر و امثالش به عنوان دوست رو زندگی مثلا دختر من تاثیر میزاره پس باز هم مربوطه به من

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

😂😂😂 اینجاست ک میگن تحصیلات شعور نمیاره دم شما گرم

خدا شفات بده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ممنونم از تذکرت عزیزم  درسته شاید چون تو شرایط هم قضاوتگر بودم و هم کسی ک قصاوت شدم، کنترلمو ا ...

قربونت 

ممنون از شما که قبول کردی❤️🥰

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مثل اینکه زنشو طلاق داده اینکه مرده کثیفه هیچ شکی توش نیست حتی فراتره ولی دختره صددرصد ساده نبوده ...

آدم تو دوره ی نوجوونی خیلی کارها میکنه که بعدا پشیمون میشه

نوجوونی خیلی دوره ی پیچیده ایه

برای همین رابطه با زیر ۱۸ سال تو خیلی از کشورها غیرقانونیه چون طرف هنوز بچست

۴ سال دیگه شخصیت اون دختر خیلی تغییر میکنه و دلش میسوزه واسه خود ۱۶ سالش که گول اون مرد رو خورده