2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
خب ب ت چه؟؟؟ تو بی نقصی؟؟؟ خدا میدونه تو پروندت چه نقاط سیاهی هست ک هنوز کسی نفهمیده!!!! ولی تو چس ...

شما واسه اینکه یاد بدی قضاوت نکنیم و سرمون تو زندگی خودمون باشه که آفرین درسته 😌👌

ولی راهت اشتباهه چون خودتون دارین تهمت میزنین و ایشونو قضاوت میکنین 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگه روزی  اون دختر متوجه اشتباهش  بشه که دیگه خیلی دیر شده باشه  وبگه هیچ کس راه درست ...

کاش سنتو بدونم چون فکنم خیلی ازت بزرگترم 

دختری کچشم بسته راهیو انتخاب کنع منتظر نصیحت ۴نفر نی نی سایتی نیست!

من وقتی نوجوون بودم برای هیچکدوم از اشتباهام نظر سنجی نکردم هیچکس نمیکنه!!

قرار نیست همه ی آدمایی ک شما  رفتارشونو دوست ندارید بد باشن 

اون آدم انتخابش اون بوده!! چه بسا از هزاران زنی ک با مرد هم سن یا نزدیک خودشون ازدواج کردنو هروز اینجا از کتک خوردن و طلاق و خیانت مینویسن خوشبخت تر باشه 

سرتون تو زندگی خودتون باشه!!!

کاری نکنید این قضاوتا خدای نکرده خدای نکرده سر عزیزی بیاد و دلتونو بسوزونه 

دنیا دار مکافاته 

اگر کسی را قضاوت کرد ، نمیرد؛ تا در همان شرایط قرار گیرد و دچار شود تا بفهمد سیاهی فقط خاص دیگری نیست!!!!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باور کرده بود !! نمیدونم چی بگم هنگ کردم وقتی شنیدم  هیچ فرقی ب حال من نمیکنه ولی بعدا ب ...

پدرمادرش میدونن؟ خودش چیزی نگفت که اره اشتباه کردم؟ یا گفت خیلیم خوبه؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

حرف و قضاوت و انرژی منفی روزانه ای ک اینجا با این تاپیکا ب همه تزریق میشه باعث رستگاریه اون مرد میشه ...

من نقطع سیاه دارم تو زندگیم 

اگه بحث نشه چیزی گفته نشه اوضاع ازین ک هست بدتر میشه  واقعا انقدر راحت میتونی کنار این اتفاقایی ک تو جامعه میوفته رد شی خودتو بزنی ب بیخیالی !!

من نقطه سیاه هست تو زندگیم درست ولی نمیام جار بزنم که نشون بدم بگم خوبیه بیاید انجام بدید  من ...

الان زندگی یه ۱۶ ساله ک با یه مرد مطلقس رو زندگی شما تاثیر گذاشته؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
حرف و قضاوت و انرژی منفی روزانه ای ک اینجا با این تاپیکا ب همه تزریق میشه باعث رستگاریه اون مرد میشه ...

دختره از سر سادگیش و بی عقلیش قبول کرده اگه عاقل بود همچین کاری نمیکرد پشیمونم میشه 

شما واسه اینکه یاد بدی قضاوت نکنیم و سرمون تو زندگی خودمون باشه که آفرین درسته 😌👌 ولی راهت اشتباه ...

من قضاوت نکردم، سوال پرسیدم 

و میدونم هیچ کس بی عیب نیست ب همین دلیل میگم قضاوت نکنیم

الان زندگی یه ۱۶ ساله ک با یه مرد مطلقس رو زندگی شما تاثیر گذاشته؟

نه ولی مریضی یه مرد 34 ساله رو زندگی یه دختر 16 ساله تاثیر گذاشته و من نمیتونم بی تفاوت باشم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پدرمادرش میدونن؟ خودش چیزی نگفت که اره اشتباه کردم؟ یا گفت خیلیم خوبه؟ 

پدر و مادر بدبختش از کجا بدونن 

خودش که داشت بال درمیاورد مثلا میاد خواستگاریش...🤦‍♀️

من نقطع سیاه دارم تو زندگیم  اگه بحث نشه چیزی گفته نشه اوضاع ازین ک هست بدتر میشه  واقعا ...

متاسفانه موضوع رو اون جور ک گفتم درک نکردی و اونجور ک خواستی دریافت کردی 

من تو هزاران موقعیت بد بودمو از اجبار هزاران اشتباه کردمو انتخاب بد 

و همش از قضاوت شروع شد 

نکنید، قضاوت غلط زندگی و تقدیر آدمو عوض میکنه

من قضاوت نکردم، سوال پرسیدم  و میدونم هیچ کس بی عیب نیست ب همین دلیل میگم قضاوت نکنیم

اما همینو اروم بگی خیلی عالیم میشه چون با لحن تهاجمی گفتی باز خودش یک رفتار اشتباه تلقی میشه و طرف به جای قبول کردن جبهه میگیره هرچند حرف شما درست

ولی بد برداشت میشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دختره از سر سادگیش و بی عقلیش قبول کرده اگه عاقل بود همچین کاری نمیکرد پشیمونم میشه 

خب تموم شد و رفت 

خودش خواسته!!!

با صحبتای ما تغییری نمیکنه