2777
2789
عنوان

شیطون میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده

گوشیت گزینه بلاک نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خب بگو الهی میدونم چه حس خوبیه ده سال موهام زیر کمرش بودولی گند نزن به زندگیش بلاکش کن شان خودتم ...

👌👌👌

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

بگو منم چون دیدم زیاد گیر می کنه دیدم فایده نداره تقدیم شما کردمش!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

میدونه من چقدر سر ای رابطه زحر کشیدم آخرش هم نشد میخاد منو بسوزونه عوضی

بیخیالی طی کنی خودش بیشتر میسوزه....شک نکن داره میترکه وگرنه دلیلی نداشت پیام بده بهت....صبر کن در ک.ن اونم میذاره پسره...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده

عزیزم خدا بهت صبر بده:)) 

من برای ی رابطه چند روزه کلی خون به‌جگر شدم تو واقعا سختی کشیدی و حق داری برات دعا میکنم بهترین نصیبت

عاشق نی نی سایتی هام

اره خود نکبتشه چندبار هم زنگ زد من گریه کردم همه جا گفته بود دلم خنک شد

خاک برسرش ،ببین بچه ها خوب 

جوابایی دادن چندتاشونو براش 

بفرست و خط تو عوض کن

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا