2777
2789

سلام من هم پلی کیستیک دارم هم اندومتریوز و یکباره ای وی اف کردم که سقط شده هفته ۶. کسی تونسته با وجود این مشکلات طبیعی باردار بشه؟ یا پیشنهاد یا درمانی جهت بهبود سراغ داره؟ من تو این سایت راجب پیاز درمانی خوندم که قصد دارم انجام بدم ولی نمیدونم اصلا تاثیر داره یا نه . البته راجب استفاده رویان هم خوندم. نمیدونم اثر دارن یا نه! خیلی نگرانم باردار نشم. 

منوال ۹۷ عروسی کردم و تا ۱۴۰۰ قرص جلوگیری میخوردم بعد از اون با قرص و دارو و آیو ای و یبار ای وی اف همچنان موفق نشدم.ترس و ناامیدی وجودم را گرفته. یکی بیاد بگه موفق بوده یکم دلم آروم بگیره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه سال هنوز باردار نشدم دو بار آیو ای کردم این ماه ۱۰ تا آمپول زدم پیاز درمانی هم کردم و نتیجه نگرفتم ولی بدن هر شخص فرق میکنه

خدایا یعنی میشه منم لایق مادر شدن بدونی خودت کمکم کن 💖💖💖💖💜💜💜💜

خوش بحالتون من تو این دو سه سال متفورمین اینا هم خوردم ولی نشد.

یادم دفت یه ویژگی خوب دیگم را بگم. یکی از تخمدان که خوب کار میکنه لوله پیچیدگی داده و اون یکی که درست کار نمیکنه لوله نرماله

بچه هایی کا ای وی اف کردن با چند بار انتقال موفق شدید؟ من هماتوم داشتم. اونایی که موفق بودن چیکار گردید؟  چی خوردید؟ من استراحت مطلق نکردم و الان همش میگم شاید با استراحت مطلق می موند. البته دکتر گفت زندگی روتین، منم روتین بودم و کار سنگین نکردم اما.....

شوهرم میگه به خاطر قرص جلوگیری هایی هست که خوردی. آخه اون از اول بچه میخواست و من میترسیدم و جلوگیری کردم. حالا هم هروقت میبینم بچه های مردم را چطور بقل میکنه و میبوسه دلم آتیش میگیره. دارم از عذاب وجدان میمیرم. اینقدر ترس و نگرانی تو وجودم هست که نمیتونم یه لیوان آب بخورم. دارم دق میکنم. با هیچکس هم نمیتونم حرف بزنم به خانوادم نگفتم که اونا هم غصه نخورن. شوهرم هم بیچاره همش میگه طوری نیست ولی هروقت میبینمش ناخودآگاه گریم می افته. خیلی عذاب وجدان دارم براش. همه دوستا و همکاراش بچه دارن و بهش تیکه میندازن چون ما زودتر ازدواج کردیم.

شوهرم میگه به خاطر قرص جلوگیری هایی هست که خوردی. آخه اون از اول بچه میخواست و من میترسیدم و جلوگیری ...

عزیزم استرس برات عین سم میمونه یکی از عوامل نازایی استرسه اصلا نباید استرس داشته باشی

عزیزم استرس برات عین سم میمونه یکی از عوامل نازایی استرسه اصلا نباید استرس داشته باشی

دست خودم نیست. نمیتونم مغزم را آروم کنم. تا یه لحظه بیکار میشم اشک میاد تو چشم. دارم دیوانه میشم و هیچ کنترلی رو افکارم ندارم. همش از این سایت به اون سایت دنبال یه حرف و راه حلم

اشتباه میکنی من درست وقتی ک بیخیال شدم باردارشدم

شما چه مشکلی داشتید؟ یه دکتر گیاهی آنلاین گفت طبیعت سودای یه سری چیز میز گفته بخورم. توکل به خدا . فعلا سه ماه تا ۴ ماه برا سقط نمیتونم کاری بکنم. شاید با تقویت گیاهی بهتر بشه شرایطم. انشالله اگر برام مفید بود میام برای عموم می‌گذارم. هم شرایطم هم درمانم. لطفا هرکی میتونه برام دعا کنه.

منم توکلم به خداست. چاره ای ندارم جز انتظار!