2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47686 بازدید | 507 پست
من مطمعن برادرش اون ویژگیرو نداره هرچند من خودم هم آنچنان پولدار نیستم

مرد باید از نظر مالی درآمدش از خانم بیشتر باشه ولی داداش استارتر ماشالله انقدر اعتماد به نفس داره دنبال زن دکتره که درآمدش با خودش یکیه ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصاتو بخور بعد تو سایت راه بیفت عقب مونده دوزاری دقیقا به چی حسادت کنم عنتر 

اره والله مگه برادرت استارت فامیل این هس باید این رو بگیر ولش کن بعضی ها کشته مرده شوهرن میگن هر دختری هرکسی اومد خواستگاریش باید قبول کنه وگرنه میمونه خونه خاک برس هم چین آدم هایی کنم نمی دونم گلم تو مجردی یانه تا روزیکه پسری به خاطر فقط خودت عاشقت نشده ازدواج نکن وعلاوه براین با پسری ازدواج کن که انتظارش پایین باش و خودش اهله خرج کردن باشه 

اره والله مگه برادرت استارت فامیل این هس باید این رو بگیر ولش کن بعضی ها کشته مرده شوهرن میگن هر دخت ...

بخدا فقط افکار ضد زن و  زن ستیزانه تو این سایت من نمیدونم چرا این احمقها منقرض نمیشن یکم بقیه زندگی کنن

گند که وجود تو بس که فضولی ریپ میزنی جواب میدم فشار میخوری حالا گمشو ریپ نزن چون نمیخونم 😏😏😏

@niniyar_5  

امثال اینا رو جمع کنید از سایت فقط-پست هاش رو بخونید ببینید چقدر توهین کرده و حالا آزادانه ول میچرخه تو سایت

مرد باید از نظر مالی درآمدش از خانم بیشتر باشه ولی داداش استارتر ماشالله انقدر اعتماد به نفس داره دن ...

من مطمعنم برادرش اهل خرج کردن هم نیس دنباله پول زن هس مطمعنم فقط خرج خوراک رو میده خرج لباس رو نمیده به والاه دیدم از هم چین موردهای میگم از خودم اینجا حرف نمی نویسم 

من مطمعنم برادرش اهل خرج کردن هم نیس دنباله پول زن هس مطمعنم فقط خرج خوراک رو میده خرج لباس رو نمیده ...

وقعا چجوری میتونید ندیده و نشناخته اینقد راحت تهمت بزنید و قضاوت کنید

از کجا اینهمه اطلاعات رو دارید؟ اگر تحصیل کرده هستید واقعا اینجور حرف زدن دور از شان شماست

صرفا بخاطر ملاک های شخصی این آقا که شما نباید دخالت کنید

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

ملاک داداش استارتر چرا اینقد ی عده رو فشاری کرده

خب به شماها چه ربطی داره داداشش کیو میخواد...در همون حدی که ازتون نظر خواستن نظر بدین

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه