2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47686 بازدید | 507 پست
نه یکی از دوستام پزشکی عمومی داره و الان کیلینک زیبایی داره ولی شوهرش مهندسیه با حقوق ۲۰ تومنی!!!&nb ...

منم اینطوری دیدم ولی اکثرا طلاق میگیرن البته احساس و عشق هم ممکنه زندگی رو نگه داشته باشه 

من خودمم پزشکی میخونم نه اینکه فقط از دور دیده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین نیست ولی از نزدیک باهاشون زندگی کردم و از همه چیزشون خبر دارم  دوران طرح، کتک خوردنشون ت ...

دیگه کتک خوردن از مریضا بخاطر حرومی بودن مریضاس چه ربطی ب پزشکا داره 

اونم ک گفته منشی بیشتره حقوق هروقت بهت گفتن جوک تعریف کن اونو بگو😐😂

ببین واقعا هرچیم بگیم از لحاظ همه چی واقعا بالان من هرکیو دور و برم دیدم پزشکه وضعش خوب بوده ک

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چرا همه دکتر میخان؟برادر شوهر منم نظامیه دکتر میخاد😐و اینکه ی دوست دکتر هم داشت ولی نشد ک بشه

عزیزم یک پسر تو فامیل ما هم گفته بود فقط دکتر

کل شهرهای ایران رفت خواستگاری نشد

بعد با کارمند فرودگاه ازدواج کرد

که چون رسمی نبود از کار اخراج شد.

بعد خودش کلی هزینه کرد برای خانمش دفتر بیمه زد.

دکتر عقل داره

نمیگم با پسری که پزشک نباشه ازدواج نمی کنه ازدواج می کنند

ولی جریانی باعث آشنایی میشه 

نه این که پسر بگه زن پزشک می خوام.

همکار شوهرم خانمش جراح زنان است ولی خوب دخترخاله اش است و از بچگی به هم علاقه داشتند .

انگار داره میره بوتیک لباس😂😂دوتا سراغ دارم یکیش اسمش ستاره است یکیش هانیل اگه اولی خوب نبود میریم دومی😑از طرز فکرتون خوشم نیومد ملاک برای ازدواج پرستیژ کاری و ظاهر مهم هست ن دیگه در این حد ک بخای از بقبه چیزا چشم پوشی کنی اول و صدالبته خانواده طرف و فرهنگش خیلی مهمه ک باید راجبش تحقیق کرد...

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

من مرکز بهداشت کار میکنم پزشک مرکزمون تازه طرحش تموم شده استخدام رسمی شده 11 تومن حقوقشه با خدمه سه تومن حقوقش فرق داره! مگه اینکه تخصص بگیره که اونم همش باید سرش تو درس کتاب باشه ولی دندون پزشکی بسیار پردرامده

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
طبق رده بندی پزشکی ارزشش هزار برابر بیشتر از مهندسیه  بعد هم پزشکی که از ایران مهاجرت میکنه در ...

توی وزارت علوم ارزش مدرک پزشکی عمومی برابر با فوق لیسانس رشته فنی هست! شما پزشکی میخونی؟ چه دوره ای هستی؟ 

سفید باشه 

پزشک باشه 

خدایی ملاکارو باش !! اصلا برادرت به بلوغ فکری نرسیده وقت ازدواجش نیست با این طرز انتخاب ایرانیا معلومه آمار طلاق میره بالا 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
پزشکا مهاجرت هم واسشون سخته  الان چند تاشون از نزدیک میبینم از خداشونه برن از ایران به قول خود ...

شاید دوستای شما تلاشگر نیستن

الان از سال سه به بعد همه میرن تو کار زیبایی با بوتاکس راحت میشه روزی سه چهار تومن درامد داشت

با مدرک عمومی سریع میتونی بری امارات و قطر و المان بدون هیچ سختی با درامد بالا

امریکا فقط یه ازمون سخت داره اونو بدی تمومه 

عزیزم دیگه ما خودمون دستمون تو کاره. ولی کلا پزشکا عادت دارن هی مینالن 😂

توی وزارت علوم ارزش مدرک پزشکی عمومی برابر با فوق لیسانس رشته فنی هست! شما پزشکی میخونی؟ چه دور ...

ارزش معنویش رو میگم واا

بعدم مگه ارزش فوق لیسانس کمه که اینطور میگید ؟ 

تو شیش سال و نیم هم مدرک بگیری هم چهار سال تجربه کار داشته باشی 

پایین نیست ولی از نزدیک باهاشون زندگی کردم و از همه چیزشون خبر دارم  دوران طرح، کتک خوردنشون ت ...

دوران طرح و رزیدنتی اره واقعا سخته ولی همه ی پزشکی این نیست

اگه تخصص یه رشته ی تاپ مثل چشم و پوست و رادیو قبول شی اوضاع خوبه

اگه همون عمومی هم کار زیبایی کنی هم درامد عالی داره هم فضای کار خوب

خیلیا هم الان دارن میرن انگلیس و المان اونجا تخصص شونو بگیرن چون اوضاع رزیدنتی ایران خوب نیست واقعا عاقلانه نیست ایران بخونی

درسته مثل دهه ی ۸۰ نیست ولی به نظرم بازم پزشکی بهترین رشته ایه که میشه خوند و باهاش پیشرفت کرد 

🏃🏻‍♀️

چی میگی عزیزم واای😂 پس دنبال چی باشیم

لازم نیست من جوابتو بدم تمام صفحات تاپیک پیرو صحبتای منه

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم