2777
2789
در یک مکان بودنِ کلاس پیش دبستانی ، با پایه های بالاتر مثل کلاس اولی ها و بقیه ..... اصلا خوب نیست. ...

یعنی فقط مرکز پیش دبستانی باشه؟ 

یکی می‌گفت مدرسه ک بره راحت تره سال دیگه با محیط خو میگیره و ناآشنا نیس نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فقط مرکز پیش دبستانی باشه؟  یکی می‌گفت مدرسه ک بره راحت تره سال دیگه با محیط خو میگیره و ...

من خودم 4 ساله مربی پیش دبستانی یم . هردو جا هم کار کردم، هم مدرسه دبستان که یکی از کلاساش پیش2 بود . و هم پیش دبستانی خصوصی مجزا.

نظر من  اینه که اون جداگانه هه خیلی بهتره برا بچه ها

بچه ها توی پایه پیش 2 ، خودبه خود، کلی از آداب و قوانین رو یاد میگیرن. و تا حدودی آماده ی ورود به دبستان میشن. از همه نظر. 

حتما نباید تو محیط خود دبستان باشن که

تو همون مهد مجزا هم، بچه های پیش2 ، یاد میگیرن بدون اجازه از مربی نباید از کلاس بیرون برن، باید سر ساعت خاصی برن زنگ تفریح، رعایت نوبت و توی صف ایستادن برای استفاده از وسایل...و غیره. 

من خودم 4 ساله مربی پیش دبستانی یم . هردو جا هم کار کردم، هم مدرسه دبستان که یکی از کلاساش پیش2 بود ...

ممنون مهربون🤗

مرسی ک وقت میذاری یه سوال دیگه ازتون بپرسم 

پسرم کمبود واژه داره طبق نظر گفتار درمانگر، ک گفتاردرمانی میبرم بخاطر همین یک نفرستادم 

اگر درست متوجه تو پیش دو صحبت کنه می‌تونه یاد بگیره آموزشهارو؟ چ کارگاهی پیشنهاد میدیدبره 

بچه ها توی پایه پیش 2 ، خودبه خود، کلی از آداب و قوانین رو یاد میگیرن. و تا حدودی آماده ی ورود به دب ...

چ خوب 

ممنونم ک راهنمایی کردید 

من فقط غصه حرف نزدنشو میخورم حرف میزنن ولی واژه کم داره 

جملاتش خامه مثلاً حروف اضافه بکار نمیبره

چ خوب  ممنونم ک راهنمایی کردید  من فقط غصه حرف نزدنشو میخورم حرف میزنن ولی واژه کم داره& ...

سلامت باشین.

اینا در اثر حضور تو کلاس و بودن در جمع همسالان، خیلی راحت بمرور درست میشه. جای نگرانی نیست. ابتدای ورودش به کلاس، حتما این دغدغه هاتون رو با مربی ش هم در میون بذارین