2777
2789
خواهرت باید همین الان بگه دلم میخواد کار کنم، وگرنه  اگه قراره عین ایرانیا رفتار کنه و مطلقه هم ...

خواهرم مطلقه نیست اون آقا مطلقه ست

خواهرم مجرد و زیبا مهربون تحصیلکرده 🥺

اینقدر خواستگار خوب داشت همه رو ول کرد چسبید به این مرتیکه بچه دار آلمانی

آره شوهرش مذهبیه

یا رب آن دِه که آن بِه ...
چرا باید به خواهرم بگه من ترجیح میدم کار نکنی  یا گفته من خوشم نمیاد زنم لباس باز بپوشه جلوی م ...

نه بابا چه ربطی داره 

والا شما بد دلید تا اون 

هر چقدر وایب منفی بدید منفی تر میبینید 

خوب سلیقش اینه دیگه چه ربطی داره ، چون اروپاس و خارجیه باید عجیب باشه ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودی میکنی

حسودی چی من خودم شوهر و زندکی دارم 

حسودی خواهر عزیزم؟

ما کلا چند وقته استرس داریم چون شوکه شدیم یک دفعه بعد سه سال اومد به ما گفت مرد زن و بچه داشته

خودت باشی شوکه نمیشی

خواهرم مطلقه نیست اون آقا مطلقه ست خواهرم مجرد و زیبا مهربون تحصیلکرده 🥺 اینقدر خواستگار خوب داشت ...

منم با همون شوهرش بودم که گفتم مطلقه بوده!

خواهرتم رفته رفته گشته مذهبی و تعصبی پیدا کرده!

ولش کنید هر کاری میخواد بکنه این حرف شما رو گوش نمیده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حسودی چی من خودم شوهر و زندکی دارم  حسودی خواهر عزیزم؟ ما کلا چند وقته استرس داریم چون شوکه ش ...

الان تنها مشکل اینه که خواهرت چرا کار نکنه؟ اصلا مگه همه باید کار کنن شاید خودشم دوس نداره کار کنه. شکاکی و بد دلی ام که خصلت همه مرداس ایرانیا هزار درجه بدترن. مگه چی شده که شلوغش میکنی بیچاره پدر مادرم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
خواهرم مطلقه نیست اون آقا مطلقه ست خواهرم مجرد و زیبا مهربون تحصیلکرده 🥺 اینقدر خواستگار خوب داشت ...

بهتره ادبیاتتون و شخصیتتون درست کنید

اون به هرحال داماد شماس و سلیقه خواهرتون 

خواهرتونو اینقدر سرکوفت نکنید رو دامادتون 

طلاق فاجعه هولناکی نیس که اینطور راجبش حرف میزنید 

چقدر عجیبید شما

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم با همون شوهرش بودم که گفتم مطلقه بوده! خواهرتم رفته رفته گشته مذهبی و تعصبی پیدا کرده!  و ...

در و تخته جور شدن قشنگ

خواهرم خودش یک تار موش پیدا نیست

واقعا بعضی وقتا میخوام بهش بگم برو هر غلطی نکردی بکن 

مادرم که بهش فحش داد 😞 با این انتخاباش

در و تخته جور شدن قشنگ خواهرم خودش یک تار موش پیدا نیست واقعا بعضی وقتا میخوام بهش بگم برو هر غلطی ...

خو پس خواهرتم خودش مذهبیه، پس ولش کنید

اما خب اینکه اجازه نمیده بره کار کنه رو مخه، پس درس خوندش چی بوده دیگه!🤦🏻‍♀️ آدمو محدود میکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بهتره ادبیاتتون و شخصیتتون درست کنید اون به هرحال داماد شماس و سلیقه خواهرتون  خواهرتونو اینق ...

شما خودتونم میبودید ۳ سال یک نگرش از این آقا میداشتید

و یهو بعد ۳ سال بهتون میگفتن اینطوری هست چه عکس العملی داشتی

من الان استرسی شدم نگران خواهرم هستم

دوره از ما شما نمیفهمید من چی میگم 💔

الان تنها مشکل اینه که خواهرت چرا کار نکنه؟ اصلا مگه همه باید کار کنن شاید خودشم دوس نداره کار کنه. ...

دوره از ما

شما نمیتونید بفهمید من چی میگم 💔 خدا برات نیاره عزیز من

شما خودتونم میبودید ۳ سال یک نگرش از این آقا میداشتید و یهو بعد ۳ سال بهتون میگفتن اینطوری هست چه ع ...

بازم ربطی نداره خواهر شما سه سال میدونسته پس کنار اومده حالا به هر نحوی به شما گفته خواسته در جریان باشید که به نظرم اشتباه کرده

اگه نگران خواهرتون اینقدر هستید بهتر بود نمیفرستادید که بره

فاجعه رخ نداده که این همه های های وای وای میکنید 

شاید انتخاب خواهرتون بهترین انتخاب عمرش باشه شما از کجا میدونید

بهتره به جای نظر منفی براش ارزوی خوشبختی بگنید

اگه انتخابشم اشتباه باشه قتل که نکرده جدا میشه تمام 

مثبت باشید

نزدیک ١٨ سال اروپا زندگی می کنم، همیشه هم در اجتماع و در ارتباط با فرهنگ های مختلف بودم. ولی هرگز نشنیدم همچین چیزی را که یک مرد اروپایی به همسرش بگه بعد از ازدواج کار نکن.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بازم ربطی نداره خواهر شما سه سال میدونسته پس کنار اومده حالا به هر نحوی به شما گفته خواسته در جریان ...

به نظر منم ای کاش خواهرم به ما نمی‌گفت و میگذاشت ما با همون فکر مثبت باشیم اشتباه کرد

نزدیک ١٨ سال اروپا زندگی می کنم، همیشه هم در اجتماع و در ارتباط با فرهنگ های مختلف بودم. ولی هرگز نش ...

خب برای ما هم عجیبه

خواهر منم چند ساله اون ور هست

برادرم فنلاند هستن چندین سال

این آقا برزیل بزرگ شدن البته شاید این موثر بوده نمیدونم

ما هم نشنیدیم