2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته کم و بیش مهمون دارم بطور میانگین ماهی چهار پنج روزحداقل مهمان دارم بعدم غذای بدون برنج ب ذهنم ...

من شوهرم اکثرا ناهار خونه نیست خودم وپسرم یه چیزی میخوریم شام هم شوهرم کبدش چربه اکثرا یا نمیخوریم یا نونی

فقط روزهایی که تعطیل یا شوهرم ناهار خونست برنج میزارم خودمم کارمندم اکثرا وقت ندارم.خودم یه لقمه هرچی باشه میخورم زیاد مخم نیست برام

البته کم و بیش مهمون دارم بطور میانگین ماهی چهار پنج روزحداقل مهمان دارم بعدم غذای بدون برنج ب ذهنم ...

خواهر شوهرم مث بشکه میمونه ولی انقد چس خوره میگفت سالی ۱۰ کیلو میخوریم با ۲تا بچه بزرگ

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چطوری تایمشو دارین؟ ما هر وقت تموم بشه می‌خریم دیگه یکی سوال کنه چقدر مصرف دارین نمی‌دونم  حا ...

چون من خرید ماهانه انجام میدم اومده تو دستم مثلا هرماه دوتا قوطی رب ، یک کیسه برنج ، یک شامپو ، یک مایع لباسشویی ، دوتا دستمال .... ثابت هستن مصرفمون میشه

ما هر روز برنج نمیخوریم هفته ایی یک یا دوبار

ما هم.

همین برنجا باعث میشه آدم چاق بشه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

۴۵ روز الی دوماه یه کیسه ده کیلویی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.