2777
2789
عنوان

رژیم سرسخت و عوارض خواهشا بیاید

1301 بازدید | 47 پست

سلام خانوما به راهنماییتون نیاز دارم

ابجیم ۱۵ سالشه چندماهی هست رژیم بی رویه و سرسخت گرفته هیچی نمیخوره رنگ و روش پریده ، حتی بردیمش دکتر تغذیه و دکتر گفتن سوتغذیه گرفته توی این چندماه(حدودا سه ماه) ۱۲ کیلو کم کرده واقعا نگرانشیم 

هرچقدر بهش میگیم حرف ما رو گوش نمیده ، از ۵۱ کیلو رسیده به ۳۹ کیلو شده پوست استخون

چیکار کنیم بنظرتون اصلا گوش نمیده به حرفامون پدر مادرم همش غصه شو میخورن

کاربری دست دونفره..من و دوستم

خب چراااا؟؟؟؟

۳۹ کیییلووووووو؟؟؟؟؟

مگه چقد دیگه میخواد کم کنه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفش چیه؟!

بگو اینجور پیش بری غیب میشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

تا خودش نخواد نمیتونی کاری کنی 

اگه م ادامه قطعا عوارضش رو می بینه

ریزش مو 

خشکی و شل شدن پوست 

ضعف عضله که بهبودش خیلی سخته و زمانبر

ضعف اعصاب 

بهم ریختن گوارش

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
خب چراااا؟؟؟؟ ۳۹ کیییلووووووو؟؟؟؟؟ مگه چقد دیگه میخواد کم کنه

اره الان ۳۹ کیلو شده رنگ و روش پریده زرد شده 

نمیدونیم واقعا🥲بردیمش متخصص تغذیه برنامه غذایی گرفتیم اما باز عمل نمیکنه بهش

تا خودش نخواد نمیتونی کاری کنی  اگه م ادامه قطعا عوارضش رو می بینه ریزش مو  خشکی و شل ش ...

الان بیشتره عوارضی که گفتید رو داره وقتی میشینه یا بلند میشه استخوناش صدا میدن ، ریزش موی شدید گرفته حتی خیلی افسرده و عصبی شده

بنظرتون‌ دیگه باید چیکار کنیم؟خیلی نگرانشم

الان بیشتره عوارضی که گفتید رو داره وقتی میشینه یا بلند میشه استخوناش صدا میدن ، ریزش موی شدید گرفته ...

ببرش پیش روانشناس

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
بهش بگو فردا بلند شدی و دیدی جفت کلیه هات از کار افتاد و تا آخر عمرت دیالیز شدی نشینی گریه کنی

ای خواهر…کاش گوش میداد بخدا انقدر گفتیم بهش

انقدر غصه شو میخوریم هیچکاری هم از دستمون برنمیاد راهکاری ندارین شما🥲پیشنهاد بدین بهم؟

ببرینش روانشناس 

دختر منم خیلی نسبت به هم سنو سالاش لاغرتره و من غصشو‌میخورم میفهمم چی میگی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍