2777
2789
عنوان

رژیم سرسخت و عوارض خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 47 پست
ببرینش روانشناس  دختر منم خیلی نسبت به هم سنو سالاش لاغرتره و من غصشو‌میخورم می ...

عزیزم کاملا درکتون میکنم..مامان من هر روز غصه میخوره میگه بچم داره جلو چشام آب میشه🥲شما راهی رو نرفتین که جواب بده روی دخترتون؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم کاملا درکتون میکنم..مامان من هر روز غصه میخوره میگه بچم داره جلو چشام آب میشه🥲شما راهی رو نرف ...

بجز بزور غذا دادن هیچی اثر نداشته

ولی خداروشکر قدبلنده 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجز بزور غذا دادن هیچی اثر نداشته ولی خداروشکر قدبلنده 

میتونم بپرسم چندسالشونه؟

ابجی من که دیگه اصلا با ما هم غذا نمیخوره که یه موقع بهش گیر ندیم چرا‌ انقدر کم‌ میخوری خیلی افسرده و گوشه گیر شده😞

یکماه دیگه عوارضش معلوم میشه 

من با وزن بالا ۱۰۰ کیلو رژیم فستینگ گرفتم شدم ۸۸ بعد الان ۲ ماهه که مریض شدم ۶ تا دکتر بردنم خوب نمیشم

دکترا میگن معلوم نیست چیکار کردی تا این حد سیستم ایمنی اومده پایین 

یکماه دیگه عوارضش معلوم میشه  من با وزن بالا ۱۰۰ کیلو رژیم فستینگ گرفتم شدم ۸۸ بعد الان ۲ ماهه ...

عزیزم🥲الان بهترید؟ چه علائمی داشتین که رفتین دکتر میشه بدونم؟ میخوام ببینم یه موقع ابجی منم این علائم رو نداشته باشه

خدا از این کره ای های میمون نگذره  دخترا رو جوگیر کردن🤦🏻‍♀️

وای دقیقا بخاطر هموناست تحت تاثیر قرار گرفته

چون کل اتاقش ، گوشیش ، پر از مدلای کره هست

انگار شستشوی مغزیش دادن خواهر ، حرف ما به گوشش نمیره

وای دقیقا بخاطر هموناست تحت تاثیر قرار گرفته چون کل اتاقش ، گوشیش ، پر از مدلای کره هست انگار شستش ...

حدس زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قطعا ببرینش دکتر روانپزشک

اصلا خوب نیست

قطعا یبوست هم داره طفلک🥲🤦🏻‍♀️

حدس زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ قطعا ببرینش دکتر روانپزشک اصلا خوب نیست قطعا یبوست هم داره طفلک🥲🤦🏻‍♀️

ببریم روانپزشک تو روحیه ش اثر نمیذاره؟میترسیم از الان داروی اعصاب بخواد مصرف کنه😞 هیییچی نمیخوره میترسیم یه بلایی سرش بیاد هرچقدر هم میگیم حرف به گوشش نمیره