2777
2789
عنوان

رژیم سرسخت و عوارض خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 47 پست
ببریم روانپزشک تو روحیه ش اثر نمیذاره؟میترسیم از الان داروی اعصاب بخواد مصرف کنه😞 هیییچی نمیخو ...

ای بابا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه بابا اول بسم الله دارو نمیده

ببریدش حرف درمانی بشه؛)

امیدوارم مشکلش حل بشه

چچوری گشنش نمیشه🥲

منم چند کیلو میخوام کم کنم ولی اصلا نمیتونم

واکنشش به غذاهای مورد علاقش و فستفود و اینا چیه؟

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نه بابا اول بسم الله دارو نمیده ببریدش حرف درمانی بشه؛) امیدوارم ...

ممنونم عزیزم حتما میبریمش پس

من الان توی بیو صفحتون دیدم روانشناس هستین یه سوال میخواستم بپرسم بی زحمت

به نظرتون افسرده هم شده با چیزایی که گفتم؟ اصلا از خونه بیرون نمیاد ، از اتاقش هم همینطور ، دو کلمه از صبح تا شب حرف نمیزنه باهامون..همیشه سرش تو گوشیشه😞خیلی نگرانشم

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ممنونم عزیزم حتما میبریمش پس من الان توی بیو صفحتون دیدم روانشناس هستین یه سوال میخواستم بپرسم بی ز ...

راستش عزیزم

منم دوران نوجوانی همین بودم

اولا بخاطر سن و بلوغشه 

و اتفاقا منزوی که هست حتما

و دو اینکه وسواس شدید داره روی وزنش

و میخواد شبیه همون دخترای کره ای و استاندارد کره بشه مثلا

تماما بخاطر بلوغ و حساسیتش اینطوریه

اما من خودم دانشجوام

اگر به حرفای خودتون گوش نمیده 

حتما باید بره دکتر

چون آسیب دیده بیشتر از این سلامتش به خطر نیوفته

نمیشه تشخیص قطعی داد تا باهاش صحبت نشده، اما وسواس و اسکیزویید یا همون انزوا طلبی و داره

اگر درس نمیخونه و بی انگیزه س

که دیگه بدتر

اما چون سنش کمه

خوب میشه

نگران نباشید

اما به زورم که شده ببریدش🥲

ای وای پس هم برا بلوغشه هم تاثیر این کره ای های چش تنگ خدا لعنت شدست🙁

اره بخدا همش همین تاثیر کره ایاست😞توی سه ماه ۱۲ کیلو کم‌کرده کل گوشیش و اتاقش پر از مدلای کره ایه..

راستش عزیزم منم دوران نوجوانی همین بودم اولا بخاطر سن و بلوغشه  و اتفاقا منزوی که هست حتما ...

ممنونم که وقت گذاشتی نوشتی عزیزدلم

آره اتفاقا خیلی هم منزوی هست ، علاوه بر وسواس شدید روی وزنش روی تمیزی هم بسیار وسواس داره مدام ماسک میزنه میخواد بره بیرون و دستاشو میشوره

ببریمش پیش روانپزشک از همون اول قرص میده؟ای خدا خیلی نگرانم از این سن بخواد داروی اعصاب بخوره😞

نه ولی برای درس خوندن خیلی با انگیزست نمره اول مدرسشونه  ، اما چون چیزی نمیخوره و انرژی نداره هر مطلبی رو بالغ بر چندین بار میخونه تو ذهنش نمیره به این راحتیا

ممنونم که وقت گذاشتی نوشتی عزیزدلم آره اتفاقا خیلی هم منزوی هست ، علاوه بر وسواس شدید روی وزنش روی ...

خوبه درس میخونه نشونه ی خوبیه حداقل امیدواره

آخه قرص بستگی به شرایط خواهرت از دید دکتر داره

مثلا من مادرم افسردگی یایسگی داشت

خیلیم بی انگیزه و منزوی و... شده بود

کمتر از سه ماه بدون قرص خوب شد. 

وسواس داره اونم چندین وسواس، واقعا نمیتونم بگم قرص لازمه یا نه

اما بهتره که اول داخل مسیر حرف درمانی بشن🥲

حالا نهایتا قرص هایی با دوز کم

نگران نباش

درست میشه♥

امیدوارم تاپیک حل شدن مشکلتو ببینم♥ 

خوبه درس میخونه نشونه ی خوبیه حداقل امیدواره آخه قرص بستگی به شرایط خواهرت از دید دکتر داره مثلا م ...

پس حتما باید یه نوبت بگیریم براش 

فداتشم عزیزم مرسی که وقت گذاشتی راهنماییم کردی 

خدا از زبونت بشنوه امیدوارم😞❤️❤️ای کاش هرچی زودتر بیام تاپیک بزنم مشکلمون حل شده

بنظرتون ببریم روانپزشک؟یا روانشناس؟

شاید افسردگی گرفته من افسردگی دارم غذاازگلوم پایین نمیره دارم لاغرمیشم

اره اتفاقا افسردگی هم گرفته خواهر ، حتما توام برو دکتر بخدا خیلی ضرر داره 🥲ما داریم ضرراشو‌ توی خواهرم میبینیم

بردیمش ، برنامه غذایی هم گرفت اما اجرا نمیکنه🤦🏻‍♀️افسرده و گوشه گیر شده خیلی نگرانشیم

واسه سنشه ک تو بلوغه

اتفاقا برنامه غذایی ک دکتر میده باتوجه ب شرایط بدنی و اینان، بهتر و اصولیه بهترم لاغر میکنه

🦋🌱
واسه سنشه ک تو بلوغه اتفاقا برنامه غذایی ک دکتر میده باتوجه ب شرایط بدنی و اینان، بهتر و اصولیه بهت ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️همون برنامه که از دکتر گرفتیمم خودش میاد کمش میکنه حساب کن دکتر گفته ۱۸ قاشق برنج اجی من ۱۰ تا میخوره