2777
2789
عنوان

حواستون به این مریض جنسی باشه😒

761 بازدید | 25 پست

مرتیکه نفهم بیشرف اومده درخواست داده به عنوان دختر

منم قبول کردم

میگه نویسندم کمکم کن تو نوشتن

نگو اشغال عوضی ازیناس که مریض جنسیه و با تصورات چندشش ....

حالم بد شد

خدا لعنتشون کنه همچین ادمای مریضیو بی غیرتای حیوون

ایدیش اینه

Panah_goli

درخواستشو قبول نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مرگشونه؟منم هروقت درد و دل کردم بیستاشون درخواست دادن.

قبلا دو سه تا مرد توی سایت بود که کسی هم محلشون نمی‌داد.الان بیشتر از خانوم،اقا ریخته.حامله اید؟نی نی دارید؟خجالت بکشید دیگه.اه

چی می‌گفت 

چرت و پرت

داشت میگفت خودتو بزار جای دختر داستان فکرکن مامانتو میخوان بدزدن،چی تنشه؟چیکارس؟اسمش چیه

منم گفتم که مثلا معلمه و مانتو شلوار تنشه میتونه تو راه برگشت به خونه یا رفتن به مدرسه بدزدنش گفت نه تو راه برگشت به خونه بهتره

بعدم گفت ادامه داد تا اینکه رسید به اینجا که بنظرت دزد میبرتش کدوم قسمت خونه؟گفتم پذیرایی

گفت نه اتاق خوابش بهتره

یکم شک کردم بعدش گفت بستن دست و پای مامانتو رو تخت شرح بده و...

چه مرگشونه؟منم هروقت درد و دل کردم بیستاشون درخواست دادن. قبلا دو سه تا مرد توی سایت بود که کسی هم ...

همشونم مریض جنسین،حالم بهم میخوره ازشون،خیلی زشته بخدا

@مونا_تهرانی  

نی نی یار هاتون میگن درخواست دوستی قبول نکنید 😐 

خب چرا صورت مسئله رو پاک میکنید ؟؟؟ 

اصلا آقایون رو راه ندین

گزینه احراز هویت بذارید ، هر کس بخواد بیاد سایت مدارک شناسایی آپلود کنه ، که پس فردا مزاحمت ایجاد کرد راحت بشه شکایت کرد 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بخاطر همین تمام درخواستا رو رد میکنم 😑

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»