2777
2789
عنوان

خیره شدن کودک ۱۸ ماهه

1145 بازدید | 35 پست

سلام وای از اول بارداری تا الان همش استرس استرس ، این خیره شدن پسرم الان اضافه شد ، صداش میکنم یا دست میزنم سریع برمیگرده ، ولی طبق خونده های مامانای نی نی سایت و گوگول میگن تشنج پنهانه ! وای خدا من کلا نابود شدم تو این ۱۸ ماه ، کسی تجربه داره تورو خدا کمکم کنید 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

تجربه ندارم ولی اول آرامشتو حفظ کن خداروفراموش نکن عزیزم شاید واقعاچیزی نباشه.واسه اینکه نگرانی برطرف بشه ببرش یه متخصص خوب

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا برادر زادم کوچیک بود.در هر حالتی بود ک داشت مثلا فعالیتی میکرد‌.‌پشت گردنش میمالیدی خیره میشد ...

خدایاااا دارم میمیرم تورو خدا کمکم کنید 

ن بابااا فک نکنم تجربه ای ندارم ولی خودتو با این چیزا نتدسون اونام فکر دارن به چیزی فکر میکنن

والله کل نی نی سایت و خوندم همه گفتن تشنج هستش 

تجربه ندارم ولی اول آرامشتو حفظ کن خداروفراموش نکن عزیزم شاید واقعاچیزی نباشه.واسه اینکه نگرانی برطر ...

بله شنبه حتما میبرم پیشه دکتر خودش 

@درمسیرخدا     دوسته قدیمی و خوبم بیا که بازم کمک میخوام  مث همیشه درمونده شدم&nbs ...

سلام عزیزدلم، صبح بخیر🌹

منظورتون از خیره شدن چیه؟ همیشه یجا ثابت خیره میشه یا وسط بازی... 

اما گمون نکنم چیزی باشه، شایراد ما هیچ مشکلی نداره به حول و قوه ی الهی🙏🏻

سرچ کردن تو نت و سایت گاهی استرس و اعصاب خورد کنی داره... 

شنبه ان شاءالله میبریش دکتر خیالت راحت میشه. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیزدلم، صبح بخیر🌹 منظورتون از خیره شدن چیه؟ همیشه یجا ثابت خیره میشه یا وسط بازی...  ...

همیشه که نه یهوی ی چند ثانیه ی گوشه و نگاه میکنه 

منم اینطوری بود پسرم چه مشکلی داره دکتر گفت یه چیز طبیعیه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍