سلام وای از اول بارداری تا الان همش استرس استرس ، این خیره شدن پسرم الان اضافه شد ، صداش میکنم یا دست میزنم سریع برمیگرده ، ولی طبق خونده های مامانای نی نی سایت و گوگول میگن تشنج پنهانه ! وای خدا من کلا نابود شدم تو این ۱۸ ماه ، کسی تجربه داره تورو خدا کمکم کنید
سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
با شناختی که من از شما دارم و اینکه خیلی خیلی حساسید، میگم باز حساس شدین و این حالات طبیعیه💙
ان شا الله که چیز مهمی نیست، وقتی رفتین دکترلطفا منو بی خبر نزارین...
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا خیرت بده من از ترس مردم گفتم بچه من با قرآن و کلی دعا اومد الان شد صرع به خدا همه اینجا م ...
نترس عزیزم ولی خب طبیعیه به خصوص وقتی 5 ماهش بود خیلی این حالت و داشت مثلا 10 یا 12 ثانیه خیره میشد به یه گوشه یا حتی تو چشمام زل میزد بعد یه دفعه روش و بر میگردوند الان دیگه 2 سالشه این کار و نمیکنه
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
شایراد خیلی دوستون داره و سلام میرسونه دقیقا همه اون چیزایی که گفتین شد انشالله خدا بچه هاتون ...
فداش بشم عزیزمه، الهی سایه پدر و مادر همیشه برسرشون باشه و جمع خانوادگیتون گرم و بانشاط باشه، اگه لایق باشم بیادتون هستم خواهرگلم💖💖💖💖💖💖💖
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دوسته قدیمی و همیشگی من میترسم دکتر ببرمش ی دارووو چیزی بده یا خدای نکرده اشتباه پزشکی بشه من ...
عزیزم واکسن 18 ماهگیش زدی؟ میتونی از همون مرکز هم بپرسی راجع به این حالت شایراد جان...فقط بخاطر حساسیت خودتون.
والا گل پسرمون که ماشاءالله داره💎💎💎😘