سلام وای از اول بارداری تا الان همش استرس استرس ، این خیره شدن پسرم الان اضافه شد ، صداش میکنم یا دست میزنم سریع برمیگرده ، ولی طبق خونده های مامانای نی نی سایت و گوگول میگن تشنج پنهانه ! وای خدا من کلا نابود شدم تو این ۱۸ ماه ، کسی تجربه داره تورو خدا کمکم کنید
سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
الان پسره من شروع کرده ۱۸ ماهشه کی باید ببرم دکتر واللع از اشتباه پزشکی میترسم از بس د ...
اگه خیلی نگرانی ببرش پیش دکتر خودش بگو یه همچین مشکلیه چیکار کنم ولی من میگم نترس چیزی.نیست
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
عشقه منی واقعا اگه شما نبودین اون روزای سخت نمیگذشت نه ۲۶ ام واکسن داره انشالله ...
لطفااا این طوری نگو، به دعاهای شما و دوستان سایت بود، دعای دسته جمعی آن شاءالله جواب میده و داده به لطف خدا🤲🏻
یادمه همش امام زاده بودی دائم در حال ذکر بودی.
عزیزدلم بهت قول میدم طبیعیه😘
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!