2777
2789

من ۸ هفتمه غذا درست میکنم هروز ظرف میشورم گردگیری میکنم ولی حموم دستشوییو نمیتونم با جرم گیرا بشورم بخاطر بوی بدشون 

و هروقتم جاروبرقی میکشم تا چندروز زیر دلم تیر میکشه 

شوهرمم کمک میکنه گاهی ولی من به دلم نمیشینه وسواس دارم انگار😓😭

تازه سرکارم میرم سالن زیبایی دارم هروز ظهر تا غروب میرم 

شمام انجام میدادین اتفاقی نمیفته واس بچه؟

من ویار شدید داشتم فقط تمیزکاری جزئی میکردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقدر حالم بد بود کلا دراز کشیده بودم شاید باور نکنی ولی حتی نمیتونستم بشینم

فشارم خیلی پایین بود و سرگیجه داشتم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بله من از همون اول تا روز قبل زایمانم روزی دو‌ساعتم پیاده روی داشتم تحرکم داشتم کوه هم‌میرفتم در نهایت هم سزارین شدم اونم هفته ۴۱ بچه اصلا تو لگنم‌نیومد با وجود این‌همه فعالیت 

تنبلی نکن‌اگه طول سرویکس ات خوبه تحرک داشته باش این دل دردا هم اوایل بارداری طبیعیه همه داریم رحم جا باز میکنه

بله من از همون اول تا روز قبل زایمانم روزی دو‌ساعتم پیاده روی داشتم تحرکم داشتم کوه هم‌میرفتم در نها ...

نمیدونم چرا بعضیا میترسونن ادمو میگن هیچکاری نباید انجام بدی اخه نمیشه که من کارای خونرو نکنم کی بکنه پس چه خوب که تو دوران بارداریت اکتیو بودی 😍