2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری از خانواده پر جمعیت

500 بازدید | 39 پست

درود بر شما نی نی سایتیهای عزیزم

شما ازدواج با پسری که ۳۸سالش هست و شرایط مالی واخلاقی و  ظاهری خوبی داره ولی ۷تا خواهرو برادر دارن که هنگی در همون شهر محل زندگی آقا پسر زندگی میکنن و همگی هم متاهل هستن و فرزند دارن +آقا فرزند آخر هست رو عاقلانه میدونید؟

خود دختر خانم ۳۴سالشه 

خانواده دختر چند نفره هستن

این مهمه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم .فقط میدونم قبل خودش با خانواده ش ازدواج میکنی .به رابطه بین پدرومادر ، پدرش ، رابطه شون کلا با همدیگه خیلی دقت کن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

روحیه خود دخترخانم چه جوریه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اگر خودت تو خانواده کم‌جمعیتی بودی به احتمال زیاد یه سری مشکلاتی خواهی داشت چون اصلا عادت نداری 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

چون خودم تو همچین خانواده ای نبودم و از رفت و آمد خیلی بدم میاد و اصلا به نظرم در همچین خانواده هایی به اندازه کافی برای هر بچه از نظر عاطفی و مالی وقت گذاشته نشده و این موضوع خودشو در بزرگسالی و زندگی مشترک نشون میده نه

ولی شاید شما مشکلی نداشته باشی

اگر دختر خانوم میتونن تو خانواده پرجمعیت زندگی کنن و هرچی شد زود ناراحت نشن خیلی ام خوبه... ولی اگه از رفت و آمد زیاد و شلوغی و بالاخره یه حرفایی ام ممکنه از هرکدوم بشنوه که باب میلش نباشه..خوشش نمیاد نه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بایدببینی روابطشون چطوره من یه برادرشوهرداشتم ازده تاخواهرشوهرو...فتنه تربود ولی خالم بالاس خونه مادرشوهرش بود ۶تابرادرشوهریه خواهرشوهرداره عین شبش سالش که اونجابود دخالتی نمیکردن وکاری نداشتن

اگر خودت تو خانواده کم‌جمعیتی بودی به احتمال زیاد یه سری مشکلاتی خواهی داشت چون اصلا عادت نداری  ...

دختر خانم جمعا ۴ برادر و خواهر هستن که یکییشون خارج از کشور هست و در ایران کلا ۳خواهر و برادرن