2777
2789

بچه هایی که تجربه شو دارین، من از اردیبهشت ۱۴۰۳ شروع کنم به خوندن واسه کنکور ارشد که احتمالا اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار میشه. می تونم قبول شم؟؟

البته اینم در نظر بگیرین که من سرکار هم میرم.

هدفم رشته علوم تربیتی یا گرایش مدیریت آموزشی در یکی از دانشگاه های دولتی تهرانه.

روزی چند ساعت بخونم؟؟ قبولیش سخته یا نه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بقیه دروس تاثیری تو قبولی ندارن؟؟ ضریب زبان که نسبت به سایر دروس کمتر بود. چطور چنین چیزی ممکن ...

چون اکثرا زبانو نمیزنن 

بقیه دروس هم مهمه ولی زبان خیلی تاثیر گذاره

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

من فقط ترم اخر دوره کارشناسی شروع کردم به خوندن. خوابگاهی بودم.‌ ساعت خوندنم هم بعد از برگشت از کلاس ها و شام بود ( حدود ٣ یا ٤ ساعت). ولی پایه درسیم قوی بود و شب امتحانی نبودم. برای همین بیشتر اون وقت را تقریبا مرور می کردم یا تست می زدم. همون سال اول رتبه ٤ کنکور ارشد شدم و یکی از دانشگاه های تهران قبول شدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من فقط ترم اخر دوره کارشناسی شروع کردم به خوندن. خوابگاهی بودم.‌ ساعت خوندنم هم بعد از برگشت از کلاس ...

عزیزم ارزش داشت خوندنه ارشد خصوصا همچین دانشگاهی؟ چون منم خیلی دلم میخواد کنکور ارشد بدم ولی اطرافیانم میگن عمرتو فقط تلف میکنی

عزیزم ارزش داشت خوندنه ارشد خصوصا همچین دانشگاهی؟ چون منم خیلی دلم میخواد کنکور ارشد بدم ولی اطرافیا ...

بله، چون من قصد مهاجرت تحصیلی برای دوره دکترا داشتم و خوندن ارشد در یک دانشگاه با کیفیت بالا، کمکم کرد CV خوبی داشته باشم و بتونم پذیرش بگیرم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم