شاید کاربلد نبودن یا اشتباه حدس زدن وگرنه دخترخاله و پدر بزرگم خوب شدن
نه دکتر طب سنتی بود. ولی به دکتر جراح که رفتم گفتم گفت چرا همچو کاری کردی شاید پرده داخل شکم نازک شده باشه با فشاری بهش اومده پاره شده یا اگر ناف اطرافش سوراخ شده پارگی بیشتر شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درمورد پارگی معده اطلاعی ندارم ولی معده اگه پاره هم بشه چه ربطی به درد ناف داره... ایشونم میگن کتاب ...
زیر ناف معده هستش، هیچ چیز خطرناکی هم نیست، اگه پاره هم شده باشه و اندازه پارگیش کم بشه مثلا یک سانت باز خطرناک نیست، جراحی هم نمیخواد، فقط توی رژیم قسمت پارگی لاغر نمیشه
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه