سلام بچه ها من میخام دماغمو عمل کنم دماغمم گوشتیه خیلی میترسم بد بشه فقطم اجازه دارم کرج عمل کنم نمیتونم برم تهران اگه دکتر خوب میشناسین تو کرج معرفی کنید فقط اینکه تخصوصش دماغای گوشتی باشه😭😭
منم ی ماه دیگه نوبت دارم خیلی استرس دارم دکتر روشن تهران
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم یه دکتر تو تهران پیدا کردن لعنتی معجزه میکنه انگار عکسای تو پیجشو دیدم خیلی قشنگه
اسمش چیه?
من ی خورده ناراحتی گوارش رفلاکس دارم ب من گفتن نامه اجازه عمل ببرم از متخصص گوارش
انقدم استرس دارم هی میگم کنسل کنم هی میگم برم
۱۳ سال میخوام برم