2777
2789
عنوان

از شبی که فک میکردی صب نمیشه بگو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 144 پست
همیشه یم نمیشه گفت چرا مَردا اینجوری شدن گاهی یم باید گفت چرا زنا اینطوری میکنن؟ وقتی میبینن یه آدم ...

اره باورت میشه زن و دخترای الان انقد اوضاشون خراب شده ک من پرام میریزه حتی تو دوستای خودم انقد راحت خیانت میکنن 

چقد خوب وای خدایا شکرت پس خوبه زندکیتون بهتر شدهه مینش مهمه  چقد خوب شد اینو کفتی بهم چقد عصبانی شده بودم خدایا شکرت 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
میدونم دلت شکسته قربونت برم ولی ماها چاره ای نداریم به قول خودت به جز توکل دقیقا یه وقتی بهت میده ی ...

خداکنه فقط یه وقتی بهم بده که ذوقی باقی مونده باشه .امیدوارم اگه دفعه بعدی درکاره یا بمونه یا اگه میخواد بگیره جون منو قبلش بگیره..مرسی عزیزم از حرفای قشنگت..دعا کن برام دلم بدجوری شکسته‌..انشالله دل تو هم آروم بگیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باورت میشه زن و دخترای الان انقد اوضاشون خراب شده ک من پرام میریزه حتی تو دوستای خودم انقد راحت ...

اوهوم.... واقعا

بعد از اون ماجرا ، شدم ملکه ش

بیش از قبل عاشقم شده

چون این قضیه رو بین خودمون ۲ تا دفنش کردم.

نذاشتم هییچکی بفهمه. حتی مادر پدرامون. 

چون آبروی شوهرم برام مهم بود. نمیخواستم خورد شدنش رو ببینم.

اگه نمیخوایش باهاش نمون گناه داره

میتونم دوسش داشته باشم فک میکنم ولی اون میگ ت بری من مینیرم درجا خودکشی میکنم و این حرفا اصلا ببین هروی از رفتن بگم گریه میکنه عصابم بهم میریزه 

اوهوم.... واقعا بعد از اون ماجرا ، شدم ملکه ش بیش از قبل عاشقم شده چون این قضیه رو بین خودمون ...

چقد فهمیده ای عزیزم خیلی خوشم اومد خداروشکر زندگیتون درست شد و اونم قدرتو میدونه و این کارت فهمید ت واقعا دوسش داری

خداکنه فقط یه وقتی بهم بده که ذوقی باقی مونده باشه .امیدوارم اگه دفعه بعدی درکاره یا بمونه یا اگه می ...

انشاللههههه زود زود مامان شدی یه سال دیگه میای همینجا میگی دیونه شدم از دست این وروجک

فداتشم

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
بعد اون شب دیگه آدم سابق نشدم  بعد پدرم هیچی مثل قبل نشد  موهام‌ جوری سفید شد که انگار م ...

عزیزم چرا از دستش دادی تو اون سن

اخه ۵۶ که سنی نیس😔

یه پرسپولیسی دو اتیشه🤟🏻 دعا کنید نی نی سالم به دنیا بیاد...
عزیزم چرا از دستش دادی تو اون سن اخه ۵۶ که سنی نیس😔

۴سال بود سکته مغزی کرده بودن اما خب اونطوری نبود که از پا افتاده باشه ففط زبونش تو حرف زدن به مشکل خورده بود و گاهی داروها باعث میشد نتونه خودشو دستشویی بشوره و من میرفتم میشستم و و همیشه حموم بردنش رو خودم میبردمش 

بعد تو این ۴ سال گه گداری سکته میکرد در حد خفیف 

سکته براش مثل آب خوردن شده بود تا اینکه ۲۶ بهمن ۹۹ بود دیدم یه حالیه انگار منتظره بعد واضح باهام صحبت میکرد و میخندید و برام خاطره میگفت منم خوشحال بودم که حالش خوبه و واضح حرف میزنه بعد یه حالت بیقراری خاصی داشت همش چشمش به ساعت بود یه خاطره ای داشتیم از تولدم اونو تعریف کرد که یه سال تولدم از جلو در ورودی حیاط ساختمان تا داخل واحد مثل تالارهای عروسی خونه رو با سطل های بزرگ گل فروشی گل بارون کرده بود و اونو اونروز تعریف کرد و گفت یادته اینکارو کردم و من گفتم آره 😔😭💔 خب دوباره روز تولدم شد بازم انجام میدی برام یهو گفت نه دیگه وقت نیست و بازم ساعت رو نگاه کرد و در عرض صدم ثانیه جلو چشمم سکته کرد دوباره و حالا داستان هایی که اون وسط اتفاق افتاد بماند تا برسونم دکترش 

بعد تو مطب دکتر تا نگاهش کرد گفت جدای از سکته داره خونریزی مغزی میکنه و فوری ببر بیمارستان 

این شد که بردم بیمارستان اونجا گفتم فوری باید عمل بشه الاناست که بره کما 💔 و رفت تو کما با همون حال لباساشو پاره کردن موهاشو از ته زدن و ۵ ساعت تو اتاق عمل بود ولی ۲۸ روز مداوم خونریزی کرد مغزش و اون روز کذایی ۱۹ اسفند زنگ زدن آی سی یو حالشو بپرسم گفتن رفت ..‌‌‌.....😭😔💔🥀

♻️کارما♻️