2777
2789
واست ناراحت شدم.ولی قوی باش دنیایه موقعهایی روی ناخوششونشونمون میده .دخترپیش مادرش راحتتره .به پدرتم ...

😞آخه من چه گناهی کردم قربانی شدم.... باید تاوان بی عرضگی بابامم من بدم

ناخواسته نیومدی عزیزم

تو قبل به دنیا اومدن همه زندگیتو دیدی و پدر مادرتو انتخاب کردی و اومدی تو دنیا

همه چی رو به خدا بسپار و بخواه بهترین راه رو جلو روت بزاره، مامانت کم کم نرم میشه و بعد ها میتونی باباتو ببینی، مجازی در تماس باش،

ضمنا تو به سن قانونی رسیدی

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خرجیم مامانم میده بابام ماهی 750 نفقه میده اللن مامانم میگه من همه هزینه هات میدم و اون برای خود ...

چه دلیلی قانع کننده ای واقعا

بگو آدم مگه مادر پدرشو برای مادیات دوست داره 

ناخواسته نیومدی عزیزم تو قبل به دنیا اومدن همه زندگیتو دیدی و پدر مادرتو انتخاب کردی و اومدی تو دنی ...

واقعا نمک گیره مامانمم من خیلی دوسش دارم ولی نیاز به حمایت ی مردم دارم هرچند پدرم واقعا بداخلاق 

چه دلیلی قانع کننده ای واقعا بگو آدم مگه مادر پدرشو برای مادیات دوست داره 

منم همین میگم... کاشکی درک داشتن تا حرف میزنم یا پاسکاری میشم یا منت میزارن ک خرجیم میدن

20.... عزیزم جداشون اما من پیش مامانم زندگی میکنم ی سری ب بابامم میزنم مامانم الان میگه یا من یا اون ...

سلام دخترم اینکارو نکن با پدرت تنهاش نزار .نزار حسرت دیدن تو به دلش بمونه.یکی ازفامیلای نزدیکم معتاد شد زنش طلاق گرفت رفت دوتا بچه هاشم برد میدونم کوتاهی کرد درحقشون مادره نزاشت بچه ها پدرشونو ببینن دوازده سال نه عروسی دخترش بود نه پسرش چندوقت پیش پدره فوت شد حتی مادره هم تو مراسم کنار بچه هاش بود میومدن میرفتن ولی دیگه چه فایده پدری نبود که ازدیدن بچه هاش ذوق کنه تو مناسبتا که جمع می‌شدیم ساکت یه گوشه می‌نشست تودلش غوغا بود ولی خودش اروم پارسال موقع سال تحویل گفت دعا کنین سال دیگه نباشم همینجوری هم شدبچه ها الان میسوزن که چرا نیومدن دیدنش ولی خوب الان دیگه فایده نداره ‌مادرتو به زبون بگیر ازش خواهش کن همچین شرطی برات نزاره 

مامانم میگه ناخواسته بودی

به این حرفش فکر نکن، عصبانیتش از بابات رو به تو منتقل میکنه،

کنار مادرت بمون و برای آینده برنامه ریزی کن، فکرتو از پدر مادرت جدا کن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
سلام دخترم اینکارو نکن با پدرت تنهاش نزار .نزار حسرت دیدن تو به دلش بمونه.یکی ازفامیلای نزدیکم معتاد ...

وای خدا 😭مامانم میگه دارم از دستت سرطان میگیرم منم خیلی دلم میخواد باری رو دوشش نباشم اما خب واقعا پدرم بی عرضه بود تا وقتی با ما بود موتورم نداشت اللن ک ازدواج کرده مجدد خونه زندگی و ماشینی راه انداخته 😭فقط واسه ما ندید

به این حرفش فکر نکن، عصبانیتش از بابات رو به تو منتقل میکنه، کنار مادرت بمون و برای آینده برنامه ری ...

وای آره گلم دقیقا گفتم داری بی عرضه بودن اونو رو سرمن خالی میکنی گناه من چیه اخه

وای خدا 😭مامانم میگه دارم از دستت سرطان میگیرم منم خیلی دلم میخواد باری رو دوشش نباشم اما خب واقعا ...

باز خداروشکر پدر شما زندگیشو داره این فامیل ما زندگیش یه ساک بود که چند تیکه لباس توش بود خونه ی مادرش .چی بگم میدونم کوتاهی کرده ولی کامل نبر ازش .بعداشیمون میشی خدای نکرده .