2777
2789

الان احساس ترد شدگی،احساس کافی نبودن احساس اینکه ناتوان در مدیریت کردن زندگیم ،احساس کمبود محبت،احساس عدم رضایت از خودم و .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید خودتو دوست داشته باشی تا تشعشعاتش به دیگرانم برسه و دوستت بدارند کتاب صوتی شفای زندگی از گ ...

چرا نسبت به بقیه حس خوبی ندارم فک میکنم کسی دوستم نیست و دلسوزم باشه و قابل اعتمادم نیستن حتی

چرا نسبت به بقیه حس خوبی ندارم فک میکنم کسی دوستم نیست و دلسوزم باشه و قابل اعتمادم نیستن حتی

قابل اعتمادن نیستن یعنی چی؟ چیکار می‌کنن؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
و در اخر احساس تنهاییی

من خیلی از تاپیک‌های شما رو دیدم و خوندم . واقعا موندم چی بگم ؟ اینکه خیلیا قابل اعتماد نیستن رو قبول دارم ، اما اینکه بگید هیشکی قابل اعتماد نیست ، نه ! اینو قبول ندارم ☺️. ببخشید به نظرم این احساس شما دوتا علت می‌تونه داشته باشه ، اولیش اینکه از شهرتون دورید ، دوم سنتون . درست میگم؟! 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️