یه ماهه بخاطر یه اتفاقی نتونستم بخونم الانم دیه نمیتونم شروع کنم نمیدونم چرا تا میام شروع کنم نمیشه هعی خسته شدم همه چی پاک یادم رفته امیدی ندارم
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
:)شروع کن منم بعد یه ماه و خورده ای دوباره شروع کردم تو شروع کنی یه جوری انگیزه میگیری نگو فق ...
اجی دلت خوشه بخدا چه انگیزه ای میدونم حتی اگه بخوام بخونم توی ۵۰ روز نمیتونم هیچ عنی بشم بدتر از همه چیزش اینکه نمیتونم شروع کنم نمیتونممممم همش میخوام نمیشه یعنی همش بیشتر دارم به این پی میبرم که چقدر بی عرضه ام