بچهها گیر کردم. میخوام یه رنگ گلی داشته باشه بدون تناژ نارنجی.مثلا لاو کیک زیادی کمرنگ و ملایمه میخوام یکم جون دار تر باشه.کسی نبود ازش بپرسم. به نظرتون کدومو باید بگیرم😭پوستم سفیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
من میخواستم هاش هاش بگیرم چون رنگش نود بود رو پوست یک نفر که سفید پوست بود خیلیی قشنگ بود ولی من سبزم اخرش ریسکی بیزینس گرفتم نمیدونم چی قراره در بیاد😂 عکساش تو گوگل هست مثلا روی دست زدن یا گونه
الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
من میخواستم هاش هاش بگیرم چون رنگش نود بود رو پوست یک نفر که سفید پوست بود خیلیی قشنگ بود ولی من سبز ...
آره ولی لعنتی تست رنگاشون تو هر عکسی متفاوته زیاد مشخص نمیکنه.از یه جا پرسیدم گفتن رز ریچوال حالا موندم نکنه توش نارنجی داشته باشه چون رنگای گرم دوس ندارم