2777
2789
عنوان

شعله زرد پزای ماهر...

204 بازدید | 26 پست

خانمای هنرمند برای 200 تا کاسه ماست خوری چقدر مواد اولیه میخوایم برای شعله زرد... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

از این کاسه هایی منظورمه که توش شعله زرد نذری میریزن تو ایستگاه صلواتی پخش میکنن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون تازگی ها پختم بهت میگم 

اولا قبول باشه

دوما من اینارو برای ۱۰۰ پیاله سبز یه بار مصرف استفاده کردم

۳ کیلو برنج مرغوب آش (نیم دانه منظورم نیس)... من از اون بسته بندی ها نمی گیرم از خوارباری ها باکیفیت میگیرم تا خوب بپزه

۷ کیلو و نیم شکر

دو تا کره ۲۵۰ شکلی

یه لیوان روغن مایع سرخ کردنی نباشه

یه بطری کوچیک گلاب ربیع

یه لیوان عرق هل

۳۰۰ گرم خلال بادام

یه زعفران بزرگ مصطفوی 

دارچین و پودر پسته و خلال پسته برای تزئین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

دوستان منظور من از برندها تبلیغ نیس من کیفیت اینارو ترجیح میدم

امیدوارم نذرتون قبول باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اولا که شله زرد دوما کاسه ماست خوری منظورت چیه پیاله کوچیک منظورته؟

آره 

از اینا که تو ایستگاه های صلواتی پخش میکنن

فكر ميكنم دو كيلو برنج نيم دونه

شکر و زعفرون و بادوم و گلابشم میگی؟!

من چون تازگی ها پختم بهت میگم  اولا قبول باشه دوما من اینارو برای ۱۰۰ پیاله سبز یه بار مصرف ا ...

ابعاد کاسه چقدری بود

و اینکه زعفرون منظورت از بزرگ چند گرم یا مثقال بود؟

شله زرد

شله زرد

شله زرد

شله زرد

شله زرد

شله زرد

نذرتون قبول

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اولا که شله زرد دوما کاسه ماست خوری منظورت چیه پیاله کوچیک منظورته؟

اصلاًنفهمیدم چطور نوشته شعله زرد😂 

احتمالاً خودش تایپ کرد