2777
2789
عزیزم یکی دو بار انگشت رفته نمیدونم پاره شده یانه

قشنگم. اگه قرار بود با انگشت پاره بشه ک این همه. اره تیشه لازم نداشتیم... اگه تا ته رفته انگشتتون پس پاره شده

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
درخاست دادی ؟ نیومده برام 

دادم عزیزم. برا شما هم امده

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا انگار ببخشید واژنم سوراخ نداره اونجوری میشه چیزی نمیره فقط چن بار انگشت رفته

همش استرسه بیخودی ک اصلا دست خود ادم هم نیست. میفهمم چی میگی

نه عزیزم اصلا انگار ببخشید واژنم سوراخ نداره اونجوری میشه چیزی نمیره فقط چن بار انگشت رفته

اون کاناله که بهت گفتم کمکم کرد، ازمون میخواست از دیلاتور استفاده کنیم. یا با دستکش دیلاتور بسازیم خودمون و از سایز کوچک تا بزرگ اهسته استفاده کنیم خیلی کمک کرد. حتما اینارو سرچ کن

من فقط ۱۷ سالم بود ازدواج کردم مدرسه ام میرفتم حتی وقت نمیکردم برم دکتر ببینم چمه هیچ اطلاعاتی هم نداشتم که یه نوع بیماریه این مشکل تا سه ماه هر کاری کردیم نشد یبار پریود شدم تا دم مرگ رفتم از درد به زور رفتم دکتر دیگه معاینه شدم از بس انگولک کرده بودیم عفونت شدید گرفته بودم 

دکتر گفت فقط و فقط بستگی به خودت داره ذهنتو آروم کن 

من از سر درس بلند شدم اومدم سر زندگی خیلی سختم بود تا یک سال طول کشید دقیقا چن روز بعد از اینکه کارنامه گرفتم اعصابم آروم شد موفق شدیم خیلی اذیت شدیم هر دو فقط و فقط ذهنتون آروم باشه و البته سریع رو اصل مطلب نرید حوصله داشته باشید من تو اون یک سال ۶ تا ژل مصرف کردم 

کاربری دست منو خواهرمه🫡
من فقط ۱۷ سالم بود ازدواج کردم مدرسه ام میرفتم حتی وقت نمیکردم برم دکتر ببینم چمه هیچ اطلاعاتی هم ند ...

ببینید ذهنتون برا چی نا آرام اونو حل کنید اصلا استرس از خودتون دور کنید

کاربری دست منو خواهرمه🫡

منم از ترس خودمو قفل میکردم و عقب میکشیدم از رابطه متنفر شده بودم با اینکه قبل از عروسی فکر میکردم خیلی همچی راحته.البته الان بهتر شدم ولی بازم اولش حس ترس و درد دارم یه خانمی توی تلگرام کمکم کرد

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%