2777
2789
اصلا عزیزم ربطی رحم اینا نداره وقتی کلا قفله مورچه هم نمیرخه طرف چیکار کنه اخه

گلم شما هنوز باکره هستین .باید دکتر مراجعه کنین.. اگه با خشونت انجام بشه و پرده بکارت با خشونت پاره بشه.. تو ذهن خانوم هک میشه و احساس دل سردی و تنفر میکنه

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه گمش کردم نگا کنم شاید شمارش باشه

دستت دردنکنه عزیزم 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
از استرسه؟؟؟ من اگه یه روز بخوام ازدواج کنم دلیلش فقط رابطه جنسیه😂

موفق باشی با این طرز فکر نه انتخاب درستی خواهی داشت،  نه خوشبخت میشی،  نه پیشرفت میکنی

چون هنوز درک درستی از ازدواج و زندگی مشترک نداره

فکر میکنی زندگی محدود به زیر شکمه و فقط تو رختخواب خلاصه میشه

به رشد و بلوغ جنسی فقط رسیدی  نه به رشد عقلی و پختگی

پیدا نکردم هرکی خاست پیام بده بهم کمکش کنم

ددرخواست دوستی بدیم؟ 

چن سالته عزیزم

28

گلم شما هنوز باکره هستین .باید دکتر مراجعه کنین.. اگه با خشونت انجام بشه و پرده بکارت با خشونت پاره ...

عزیزم یکی دو بار انگشت رفته نمیدونم پاره شده یانه

اره عزیزم همینجا هم تگ کنیدم جواب میدم 

درخواست دوستیمو محبت کنین قبول کنین خیلی حرفا رو نمیشه اینجا زد.. میترکونن دستم بهتون نمیرسه

اره ۴ بار ناموفق بود اخرشم کتک خوردم 🙂خیلی بد بود ناخودآگاه خودمو سفت میکردم 

تو عقد بخاطر دخول کتکت زد

جای تو بودم اقدام به طلاق میکردم بلافاصله

دختر اختیار اینو داره اجازه نده بعد شوهرت کتکت زد

من خودمو عقب میکشیدم این طرز فکر شماست که تنگه و مورچه هم نمیره اصلا ازنظر علمی معنا نداره شمل فک می ...

من شده خیلی وقتا عقب نکشیدم ولی اصلا کلا قفله نمیره