2777
2789
خوب عزیزم درمانشو بگو چیکار کردی

اول گفت به گوش پاک کن بزار توی یکی از انگشت های دستکش و پشتشو قیچی کن بعد با ژل لوبریکانت اولش ده دقیقه بشین تو آب گرم بعد جلوی آیننه بشین ی بالشت هم بزار پشتت جوری که راحت باشی ژل زیاد بزن یواش یواش بکن تو واژنت چند بار بکن و در بیار بعدم ده دقیقه بشین تو آب گرم

اره بعد هشت ماه شانسی تو اینستا ب ی پیج پیام دادم کمکم کرد 

ببگین پیجشو مردمو از این گرفتاری نجات بدین

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سال بود ازدواج کرده بودی یعنی بخاطر این موضوع جدا شدی 

6ماه بود عروسی کرده بودم. بله جدا شدیم😔😔😔

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
اول گفت به گوش پاک کن بزار توی یکی از انگشت های دستکش و پشتشو قیچی کن بعد با ژل لوبریکانت اولش ده دق ...

من عزیزم چن بتر با انگشت تونسم فقط درد و سوزش داشت ولی سایز بزرگتر از انگشت اصلا نمیره

من اوایل ازدواجم ۶ ماه درگیرش بودم. کارهایی که کردم

ژل بیحسی زدم 

پوزیشنو عوض کردیم طوری که اون مسلط باشه و بهش گفتم رحم نکن دلت نسوزه برام. بعدش هم حرص میخوردم هم خندم گرفته بود که شش ماه اینقد عذاب دادم خودمو بخاطر هییییچی چون اصلا درد نداشت

از ساعت ۱۲ تا صبح ۵ ناموفق بود فقط خودمو عقب میکشیدم اونم اعصبانی شده بود میخواست بزور انجام بده جیغ ...

عزیزم زیاد واضح حرف نزن اینجا بچه و اقایون زیادن.. میان تاپیک رو میترکونن. بزارید حداقل درمان دردمون رو پیدا کنیم

من اوایل ازدواجم ۶ ماه درگیرش بودم. کارهایی که کردم ژل بیحسی زدم  پوزیشنو عوض کردیم طوری که ا ...

اصلا عزیزم ربطی رحم اینا نداره وقتی کلا قفله مورچه هم نمیرخه طرف چیکار کنه اخه

ای بابا شوهرتون یعنی طلاق داد؟چه زود اخه ۶ ماه خیلی کمه ازدواجتون سنتی بود؟

خب رابطه نباشه سردی میاره دیگه. مردها دنبال این چیزان ن ک یه نون خور اضافی بیارن وبال گرنشون بشه..50درصد جداییم بله این بود 

اصلا عزیزم ربطی رحم اینا نداره وقتی کلا قفله مورچه هم نمیرخه طرف چیکار کنه اخه

من خودمو عقب میکشیدم این طرز فکر شماست که تنگه و مورچه هم نمیره اصلا ازنظر علمی معنا نداره شمل فک میکنی اینطوره

من عزیزم چن بتر با انگشت تونسم فقط درد و سوزش داشت ولی سایز بزرگتر از انگشت اصلا نمیره

اونم اول از یک سانت و اینا شروع کن هرموقه دیدی نمیره نفس عمیق بکش اصلا استرس نداشته باش اگه نشد چند ساعت بعد امتحان کن عزیزم حتما می‌ره چون چیزی جلوش نیست ک راهشو بگیره 

خدایی چطور میتونید موقع رابطه قفل بشید  من حسرت کسایی رو میخورم که ازدواج کردن و رابطه دارن&nb ...

دخترای الان جوری شدن حسرت زندگی و آرزوشون شده محدود به رابطه جنسی متاسفانه. 

حسرت خوشبختی رو بخور،  حسرت کسی رو بخور که موفقه تو زندگیش،  حسرت کسی که پیشرفت کرده

وگرنه رابطه جنسی رو حیوانات هم دارن