2777
2789
خیلی خوبه دیگه انگشت رفت تمومه😍دیلاتور رو برو توی دوره اینم هست دیلاتور بساز تا سایز هدف برو از چی ...

نمیشه اصلا تازه انگشت هم با سوزش و درد میره سایز بزرگتر ازانگشت اصلا نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بعضی درمانارو تو خونه میتونی انجام بدی براهمین میخونم کلا به نظرم دکتر رفتن اینا بی فایدس ب ...

من پرسیدم دکتر میگفت باید 5،6 جلسه درمان میشی ک اونم هزینه اش 6میلیونه.. ببین چ جوری بدبخت شدیم گرفتاری یکی دوتا نیست ک

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
شوهرت چن سالشه برا چی کتک زده اخه بیچاره شوهر من تو این دو سال هیچی نگفته

از ساعت ۱۲ تا صبح ۵ ناموفق بود فقط خودمو عقب میکشیدم اونم اعصبانی شده بود میخواست بزور انجام بده جیغ زدم بخاطر اینکه مامانش اینا نشنون زد که جیغ نکشم 😂

من پرسیدم دکتر میگفت باید 5،6 جلسه درمان میشی ک اونم هزینه اش 6میلیونه.. ببین چ جوری بدبخت شدیم گرفت ...

اصلا پول به دکتر نده باید خودت بخوای دکتر اینا بی فایدس تو چن ساله درگیری

از ساعت ۱۲ تا صبح ۵ ناموفق بود فقط خودمو عقب میکشیدم اونم اعصبانی شده بود میخواست بزور انجام بده جیغ ...

اهان فک کردم چون نمیتونی کتک زده ای بابا مردم رابطه دارن جوونی میکنن لذت میبرن ماهم اینحوری گرفتاریم

یعنی جدا شدی؟؟😭ترس منم همینه

بله متاسفانه یا خوشبختانه..سردی میاره. شما ک باکره ای ترس از چی داری فعلا ک هیچی معلوم نیست حالا یه دکتر برو

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
اصلا پول به دکتر نده باید خودت بخوای دکتر اینا بی فایدس تو چن ساله درگیری

گلم. قبلش گفتم من زندگیم بخاطرش زیاد دووم نیاورد. کلا 6ماه بعد 

اهان فک کردم چون نمیتونی کتک زده ای بابا مردم رابطه دارن جوونی میکنن لذت میبرن ماهم اینحوری گرفتاریم

نه اونم صبوری میکنه ولی گفته که من عقدیم زیاد جدی نمیگیرم ولی بعد عروسی از من انتظاری نداشته باش عید هم عروسیمه😭😭حالا کم مونده تقریبا ۲۰ روز تمرین کردم کگل فلان ببینیم عید چی میشه 

بله متاسفانه یا خوشبختانه..سردی میاره. شما ک باکره ای ترس از چی داری فعلا ک هیچی معلوم نیست حالا یه ...

چن سال بود ازدواج کرده بودی یعنی بخاطر این موضوع جدا شدی