2777
2789
نه هیچی بکارت دارم البته من عقدم ولی عید عروسیمه شما چی بکارت داری 

نمیدونم که اصلا یکی دوبار انگشت رفته اصلا نمیدونم پاره شده نشده انقد میترسم برا معاینه دکتر هم نمیتوتم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی فقط اینترنتی از اینوراونور درمانشو میخونم نگفتی عزیزم برا تو درچه حد بعضیا انگشت اینا میره؟

مگه با خوندن درمان میشه؟ خدا کنه تاپیک رو نترکونن خیلی هستن اینجور  ادمهایی ک بخاطرش زندگیشون از هم پاشیده

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
نمیدونم که اصلا یکی دوبار انگشت رفته اصلا نمیدونم پاره شده نشده انقد میترسم برا معاینه دکتر هم نمیتو ...

خیلی خوبه دیگه انگشت رفت تمومه😍دیلاتور رو برو توی دوره اینم هست دیلاتور بساز تا سایز هدف برو از چی میترسی

وای چقد زیاده واژینیسموس ..چند سالته چند وقته ازدواج کردی گلم منم واژینیسموسم ۱ ساله

بدترین دردی هست ک ادم بهش مبتلا شده.. زندگی من دووم نیاورد بخاطر این موضوع

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
مگه با خوندن درمان میشه؟ خدا کنه تاپیک رو نترکونن خیلی هستن اینجور  ادمهایی ک بخاطرش زندگیشون ا ...

نه عزیزم بعضی درمانارو تو خونه میتونی انجام بدی براهمین میخونم کلا به نظرم دکتر رفتن اینا بی فایدس باید خودمون به ترسمون غلبه کنیم الکی پول دوا دکتر میدیم

من دوره فاطمه آبادی رو خریدم ولی چون شوهرم نیست هنوز انجامش ندادم 

از کجا خریدین؟ 

اره ۴ بار ناموفق بود اخرشم کتک خوردم 🙂خیلی بد بود ناخودآگاه خودمو سفت میکردم 

شوهرت چن سالشه برا چی کتک زده اخه بیچاره شوهر من تو این دو سال هیچی نگفته

نه عزیزم بعضی درمانارو تو خونه میتونی انجام بدی براهمین میخونم کلا به نظرم دکتر رفتن اینا بی فایدس ب ...

ژل زایلوژل بخر میگن بی حسی یه قبل رابطه تو تشت آب گرم بشین میگن باز میکنه بعد تو رابطه تو حس برو خیلی خوب موقع انجام کار هم خودتو شل کن کگل رو اگه بلدی انجام بده