2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدین

174 بازدید | 22 پست

خانوما تروخدا اگه میدونین جواب بدین. من پوشک بچمو عوض کردم بعد نشوندمش اومدم برم بندازمش تا رفتم یهو دیدم افتاده حالا پشتش چیز گذاشته بودم ولی کنارش میله پرده بود که در آورده بودیم یهو دیدم صدا پرده اومد بعدم جیغ بچم. دوییدم دیدم از پهلو افتاده رو این میل پردهه 😭😭😭 حالا بالا پیشونیش قرمز شده از ترس اینکه بالا نیاره بش شیر ندادم چیکار کنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بد نده اگه از مادر یا خواهر اطلاعی دارن ازشون بپرس ببین باید چکار کنی اگه حال بچت خیلی بده ببرش دکتر. آروم باش و خونسردی خودت رو حفظ کن نگران نباش خوب میشه نینیت

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

نترس بابا 

بچهای من ابنقد افتادن زمین این ور اون ور 

خدا همیشه حامی بچهاست 

حتما فقط ضربه سطحیه 

کیسه آب بزار رو سرش 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای