2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
حساست نشو فقط اگه بی حال شد تا دو ساعت دیگه خواب الوده شد یا حس کردی سرگیجه داره و بالا اورد ببرش دک ...

تا دو ساعت مهمه؟ اخه بدبختی خودش رفلاکسی بالا میاره. بیحالی از کجا بفهمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس بابا  بچهای من ابنقد افتادن زمین این ور اون ور  خدا همیشه حامی بچهاست  حتما ف ...

بخدا بسکه ترسوندن از ضربه ب سر نکه میل پرده هم بود قبلا رو تشک اینا میفتاد. قرمزم شده خیلی ترسیدم

تا دو ساعت مهمه؟ اخه بدبختی خودش رفلاکسی بالا میاره. بیحالی از کجا بفهمم؟

دراز میکشه جال نداره بازی نمیکنه  نمیتونه چیزیو خوب تو دستش بگیره  ..اینا علایمه ...نگران نباش پوست بچه ها حساسه که زود قرمز شده فک نکنم اون زمین خوردنش شدت داشته باشه

اخه انقد ک آدمو میترسونن از زمین خوردن و ضربه خوردن

دوتا شیطونشو دارم که ۲۴ ساعته دارم از زمین جمع میکنمشون

پسر کوچکم ۱سالشه تازه راه افتاده. بزرگه ۳سالشه حسودی میکنه بهش مدام کوچکه رو از رو مبل یا موقع راه رفتن میندازه زمین

بچه همینه زمین میخوره تا بلند شدن یاد بگیره

بخدا بسکه ترسوندن از ضربه ب سر نکه میل پرده هم بود قبلا رو تشک اینا میفتاد. قرمزم شده خیلی ترسیدم

نترس فقط حواست بهش باشه علامتی چیزی از خودش نشون داد ببرش اورژانس 

خیالت راحت چیزیش نیس

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای