2777
2789
عنوان

اسم مشکل من چیه؟

200 بازدید | 37 پست

سلام.

مشکل من اینه که وقتی با پسری توی رابطه هستم همش دنبال اینم که منو بخواد و دوستم داشته باشه شدیدا و اگر جواب منو دیر بده فکرمیکنم دوستم نداره یا منو میخواد بازی بده و خر فرض کنه یااین که اگر یک روز یا دوروز نباشه حس میکنم کسی دیگه رو دوست داره و حتمن منو دیگه نمیخواد.یا توی رابطه همش فکر میکنم نکنه منو برای هوس میخواد. اسم این مشکل چیه میخوام بدونم تا بلکه برم درمانش کنم تورو خدااگر کسی شرایط مشابه داشته یا که روانشناسی خونده و اطلاعی داره بگه ممنون میشم🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابستگی زیاد و کمبود عاطفه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
وابسته  حساس  مهرطلب

وابسته رو تو شک هستم اما حساس که اسم بیماری نمیشه حساب کرد ولی درمورد مهرطلب که مطلب خوندم فکرنکنم میشه بگین علائمش چیه آخه مهرطلب میگن برا همه همینه اما من فقط برا شخصی هست که دوستش دارم و دوستم داره وگرن نسبت به بقیه اصلا و ابدا اینطور نیستم و کاملا مغرورم و بی تفاوت.برامم مهم نیستن که کی بیان و کی برن و چیکارکنن و چیکارنکنن و منم باب میلشون هیچ کاری نمیکنم.

به نظر من اعتماد به نفست کنه

و شاید در گذشته (بچگی) کمبود توجه داشتی از طرف اطرافیان

ببخشید اصلا قصد بی احترامی ندارم 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
چیز خاصی نیس  فقد اعتماد ب نفس نداری  ادم وابسته ای هسی  باید کتاب بخونی

جدی😍😍😍

امیدوارم همین باشه واقعاداشتم ناامیدمیشدم ازبس علائم همه بیماری های روحوروانو خوندم و بخودم نسبت دادم😔

باحرفتون یکم امیدوارشدم مرسییی🙏🙏❤️❤️

جدی😍😍😍 امیدوارم همین باشه واقعاداشتم ناامیدمیشدم ازبس علائم همه بیماری های روحوروانو خوندم و بخو ...

قربونت 

با خودت کار کن رو خودت تمرکز کن کتابای قشنگ زیادی هس 

من ی موردش ک رابطمو نجات داد و خودم خیلیییی پخته تر شدم کتاب تکه های از یک کل منجسم بود خیلی باش ارتباط گرفتم خیلی عامیانه نوشته بودن تا الا شاید ۱۰۰ بار ب بچ های نینی سایت معرفیش کردم چون خودم اهل کتاب خوندن نیسم حال ندارم ولی این مورد واقعا زندگیمو دگرگون کرد ❤️

موفق باشی قشنگم

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

و اینکه استارتر اگه اینطوری هستی حتما روی دوست های نزدیکتم حساسی دوست داری فقط با خودت صمیمی باشن درسته؟

زود قهر میکنی؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی