2777
2789
عنوان

اسم مشکل من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 37 پست
مهر طلبی کمبود اعتماد به نفس 

آخه مهرطلب که میگن نسبت بهمه همین هست اما نسبت به بقیه این نیستم و سعی در راضی نگه داشتن هیچکسی رو ندارم و مهرومحبت هیچ کسیو نمیخوام جز کسی که دوستش دارم و دوستم داره

ممنون🙏🙏🥰انشاالله که همینطوره

زیاد نباید وابستگی تو به پسر نشون بدی . می زنه توی ذوق اش . و مواظب باش ضربه نخوری چون با این همه احساساتی که داری راحت می تونه ازت سوء کنه . مگه واقعا مرد باشه و قصداش ازدواج باشه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس نداری و 

وابستگی زیاد

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

به نظر من اعتماد به نفست کنه و شاید در گذشته (بچگی) کمبود توجه داشتی از طرف اطرافیان ببخشید اصل ...

آره درسته در بچگی اصلا توجه ندیدم از پدرومادرم و حتی همیشه منو تنهامیزاشتن و براخودشون هرجا میخواستن میرفتن محبت هم بهیچ وجه نکردن.نه خواهش میکنم راحت باشید من ناراحت نمیشم اصلا ممنون از نظرتون🙏❤️

قربونت  با خودت کار کن رو خودت تمرکز کن کتابای قشنگ زیادی هس  من ی موردش ک رابطمو نجات د ...

مرسی گلم چشم حتمن میخونم دمتگرم انشاالله این راهنمایی و کمکت بمن بزندگیت برگرده❤️❤️❤️شادوسالم باشی⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

و اینکه استارتر اگه اینطوری هستی حتما روی دوست های نزدیکتم حساسی دوست داری فقط با خودت صمیمی باشن در ...

نه اصلا برا رفیقام کاملا بیخیالم و اصلا هم رفتاراشون و دیر ج دادنشون برام مهم نیست و ناراحت نمیشم.قهرهم نمیکنم باهاشون حتی یکیشون بعددوماه پیام داد باخوشحالی جوابشودادم و اوکی کردیم رفتیم بیرون امااگر این شخص میخواست عشقم باشه اول از همه کات میکردم براهمیشه و صددرصد هزارسرکوفت میزدم و اینا .انگار اون پسر مسئوول عشق و محبت بمن هست وگرن رفیق که فقط براسرگرمی وتفریح و یه هم صحبت و هم زبون هستش

نه اصلا برا رفیقام کاملا بیخیالم و اصلا هم رفتاراشون و دیر ج دادنشون برام مهم نیست و ناراحت نمیشم.قه ...

به نظرم با یک تراپیست صحبت کنید حتما

این کمبود اعتماد به نفست باید درمان بشه حالا چه با تراپیست چه با پادکست و کتاب 

ولی حتما اول پیش مشاور برین تا دقیق راهنماییتون کنن

اینجا یه موضوع کلی گفتین جوابتون دادن ولی روانشناس ازتون راجب گذشتتون عادت خواب عادت غذایی سبک زندگی مدل خرید کردن و خیلی چیز های دیگه میپرسه که به نظر شما هیچ ربطی نداره بعد مشکل دقیقتون بهتون میگه

تا وقتی دقیقا ندونید مشکلتون چیه نمیتونید درمانش کنید

ولی اصلش از کمبود اعتماد به نفس نشئت میگیره 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
زیاد نباید وابستگی تو به پسر نشون بدی . می زنه توی ذوق اش . و مواظب باش ضربه نخوری چون با این همه اح ...

متاسفانه نشون دادم و حتی بهترین آدما هم تو وابستگی های یه آدم سواستفاده میکنن و ایشون هم بااین که مردخوبوباوجدانیه ولی کاملا متوجه میشم یجاهایی بخاطروابستگیم داره سواستفادشو میکنه مثلا چون من زیاد بهش چسبیده بودم اون اوایل همش تهدید به جدایی میکرد یا که الان از احساساتم برا رسیدن به خواسته هاش استفاده میکنه ناخوداگاهه شایدم دست خودش نیست مثل جمله ای که میگن تا مظلوم نباشع ظالمم نیست همین مصداق منه😑قصد ازدواج که خودم قصدازدواج ندارم گرچه اون تاکید داره بمون و فلان اما من میدونم بهم نمیخوریم و گفتم قصدم ازدواج نیست منتهی نمیزاره جدابشم برم از این رابطه الکی موندم و هی عزاب میدم خودمو آخرشم هیچی ک هیچی