2777
2789
عنوان

چرا هرچی به طلاق نزدیک میشم دلتنگ میشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 58 پست
طلاق هم مثل مرگ مراحل داره  اولش انکار  بعدش خشم  بعدش میگی شاید تقصیر من بوده شای ...

کی میخوام به مرحله اخر برسم،یک ساله خسته شدم دیگه😔

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
اگه اعتیاد داره اصلااا برنگرد توروخدا.اینو منی میگم که بابام اعتیاد داره و عذابمون میده  ب چی ...

ترامادول مینداخت،میگفت ترک کردم چون دکتر میبردمش ولی علایماشو داشت،نمیدونم واقعا ترک کرده یا نه😔

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش طلاق نبود تو این دنیا 

اونطوری باید با هرسختی ای ک طرفت بهت میداد زندگی میکردی

پس دیگه دلت تنگ نشه 🤨

نباید تنگ شه در اصل ولی نمیدونم چه مرگمه😔

ترامادول مینداخت،میگفت ترک کردم چون دکتر میبردمش ولی علایماشو داشت،نمیدونم واقعا ترک کرده یا نه😔

چی بگم والا

بعد ۴ سال نتونستین ترکش بدین

خیلی سخت میشه دیگه تغییشر داد

هزارمین کاربری 😬😬😬 
شوهرت زیاد عرق میکرد و پر جنب و جوش بود؟ من یه دوست پسر داشتم این علائمو داشت از ترس اینکه اعتیاد د ...

اره بیش از اندازه عرق میکرد

اسی منم منتظر حکم اول طلاقمم بعد اونم باید 22 روز صبر کنم

اصلا دلتنگش نیستم چون اون باعث جدایی شده و تااخر عمرشم باید عذاب وجدان داشته باشه

دوسم داشت ولی خیلی اذیتم کرد ثبات روانی نداشت

۴ سال سعی کردن کافی نیست؟الان دیگه ته خطیم برگشتی وجود نداره😔

واسه منم تو این ۱۸ سال انقدددد قول داد ترک کنه ولی نکرد من دوتا بچه دارم نمیتونم جدا شم عقل الانمو داشتم همون موقع جدا میشدم تو نامزدی و بدترش اینه آدمای معتاد سرد هستن اینم داشته باش خییییلی اذیت میشی 

جدا شو بهترین تصمیمه اگه بچه نداری