2777
2789
عنوان

چرا هرچی به طلاق نزدیک میشم دلتنگ میشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگه بچه نداری آسوده خاطر جدا شو که به نفعته 

بعد هم یه کار پیدا کن برو توی اجتماع سرگرم میشی

هر جوری هم میتونی اعتماد به نفست رو ببر بالا و به خودت برس و کتاب های روانشناسی  بخون

برو باشگاه یا برو پیاده روی صبح ها و نفس عمیق بکش و رها شو و لبخند بزن

ببین کسی که ۴ سال درست نشده دیگه نمیشه پس بهترین تصمیم رو گرفتی 

فاروس:فانوس دریایی😊
چرا نباید دلت تگ بشه احساسی که الان داری خیلی طبیعیه احساستو انکار نکن و بپذیرش

مجبورم تحمل کنم چاره ی دیگه ای نیست

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
اسی منم منتظر حکم اول طلاقمم بعد اونم باید 22 روز صبر کنم اصلا دلتنگش نیستم چون اون باعث جدایی شده ...

منم اون گفت جداشیم خیانت میکنی بعدش هرچقدر اومد دنبالم نرفتم همش میگم نکنه درست میشده و من تلاش نکردم،درحالی ک هرکاری از دستم برمیومد کردم ولی خستم کرد دیگه😔

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
مامان بزرگم میگف با سگ میشه زندگی کرد  با شکاک نه

زندگی باهاشون خیلی سخته،هیچکدوم از حرفاتو باور نمیکنن همش باید در حال اثبات خودت باشی😔

واسه منم تو این ۱۸ سال انقدددد قول داد ترک کنه ولی نکرد من دوتا بچه دارم نمیتونم جدا شم عقل الانمو د ...

بچه ندارم و اینکه واقعا سرد بود،زورش میومد بخنده انقدر باهاش شوخی میکردم تا مجبورش میکردم بخنده،یا خریدایی ک میبرد و بیرونایی ک میبرد منت میذاشت و محبت میدونست 😔

همه چیز فراموش میکنی،الان جدا بشی بهتر هست هز اینکه چهارروز دیگه با بچه جدا بشی 

دقیقا از ترس بچه اوردن رویه تصمیمم موندم برا جدایی😔

منم 11 ماه درگیر مراحلشم از پزشک قانونی و دکتر اعصاب و دادگاه خستم کردن

برا ما توافقی شد زود انجام شد وگرنه باید حالا حالا ها خرج میکردمو میدوییدم

این حیله مرداست تو برگرد درست میشم  گولشون رو نخورید الان که نزدیک آزادی هستی دوباره خودت رو ا ...

ن به هیچ وجه دیگه برنمیگردم ولی نمیدونم چرا این حس ها شدیدا عذابم میدن

سلام عزیزم اگه بچه نداری آسوده خاطر جدا شو که به نفعته  بعد هم یه کار پیدا کن برو توی اجتماع س ...

ن خداروشکر بچه ندارم،الانم سرکار میرم بیشتر برای سرگرمی ،مجبورم دیگه یه جوری کناربیام سخته ولی باید تحمل کنم تا بگذره

نه منظورم اینه همه با آدم درست ازدواج میکردن که هیچ وقت کار به طلاق نمی‌کشید 

اره واقعا کاش شدنی بود