بچه ها میخوام با کسی وارد رابطه بشم اما یکم سخته برام همش تو دوراهیم ..به نظرتون میشه اعتماد کرد به پسرا اینم بگم یه بچه هم دارم دختره ..اون شخصی ک میگم میخوام برم تو رابطه باهاش آشناست بچه خوبیه .اما یکم دودلم باهاش اوکیم با خیلیا چت کردم همه روز دوم بحث سک..س رو میکشن وسط ولی الان دوهفته ست میگه آشنا شیم اصلا و ابدا یبار حرف رابطه رو وسط نکشیده .دخترمم قبول کرده خودش مجرده .فقط میگه الان رو مود ازدواج نیست ولی ب اونجا فکر کرده با من ک منم گفتم رو مود ازدواج نیستم گفت تو مال منی .خیلیم مودب حرف میزنه وقتی چت میکنیم حس خوبی دارم وقتیم آن نیست هی چکش میکنم .حتی خودش گفت ب پیشنهاد ازدواجش فک کنم و هروقت اوکی بودم بهش بگم ب نظرتون میتونم ب همچین ادمی اعتماد کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.