2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی ک عقل ندارن

147 بازدید | 12 پست

واقعا راحتن 

واقعنااا

یعنی ب مبنای واقعی 

خوش ب حالشون

مولانا میگه

هر ک او بیدار تر پر درد تر 

هر ک او اگاه تر رخ زرد تر 

تو این سایت برخورد بعضیا و حرفای بعضیا رو ک میبینم  ب عمق قضیه ک چقدر دارکه پی میبرم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سطح عقل ادما با هم فرق میکنه . از کجا معلوم از دید یه آدم داناتر ما بی عقل باشیم ؟ قبول دارم همه باید برای آگاهی تلاش کنن ولی خب قضاوت دیگرانم کار خداست

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سطح عقل ادما با هم فرق میکنه . از کجا معلوم از دید یه آدم داناتر ما بی عقل باشیم ؟ قبول دارم همه بای ...

خب مشخصه ک همین طوره ....

اما کسی نمیتونه واسه آگاهی تلاش کنه 

واسه کسب مدرک تحصیلی بالا و سواد میتونه 

ولی آگاهی ،درایت ،عقل ، هوش  و خرد ک همشون یه معنی میدن  درون ذات انسان هاس و در صورت عدم وجود ب هیچ وجه نمیتونه کسب بشه .

اینم بگم سواد ربطی ب عقل نداره

خب مشخصه ک همین طوره .... اما کسی نمیتونه واسه آگاهی تلاش کنه  واسه کسب مدرک تحصیلی بالا و سو ...

جالب بود . من برداشتم از آگاهی ،درایت ،عقل ، هوش  و خرد فرق می‌کرد . به همین خاطر نظرم با شما مخالف بود .

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره